Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКуп СрбијеНајновијеФудбал

Најава преноса млађих категорија

Бисери који носе дрес омладинске и кадетске селекције Црвене звезде ће током викенда имати нове такмичарске изазове, у виду утакмица против Чукаричког, када ће покушати да наставе победнички низ и остваре четврту победу у исто толико мечева. Уједно и наш развојни тим Графичар почиње нову сезону у Првој лиги Србије, а преносе сва три меча можете гледати на Звезда Кидс каналу.

Омладинци су декласирали вршњаке који носе дрес новобеоградског Радничког. Резултат је био 6:0, као троструки стрелац издвојио се Матеја Бачанин, а погађали су још Урош Лазић, Јован Митуљикић и Урош Бранковић. Пуни самопоуздања пред изазов против Чукаричког који је на програму у недељу од 18 часова и који ћете моћи да гледате уживо на јутјуб каналу Звезда Кидс, су Неђићеви пулени.

Волим да постижем голове, подижу ми самопоуздање, али стварно је најбитније да се оствари тимски успех. Заиста је у екипи атмосфера таква да није битно ко се уписује у стрелце, већ само да будемо што ефикаснији. Очекује нас озбиљан изазов у недељу, али бићу искрен и рећи да очекујемо победу. Атмосфера у тиму је сјајна, одлично радимо, мислим да је квалитет на нашој страни и да ћемо наставити победнички низ– рекао је Бачанин.

Убедљиви су били и кадети Црвене звезде против Мачве. Резултат је био 4:0, а хет-трик је постигао рођени шапчанин Игњат Брајић, док је победу голом са скоро тридесет метара потписао Матеја Бубањ. Као и омладинци, и изабраници Срђана Стојчевског су у прва три кола освојили девет бодова и верују да серију могу да наставе у суботу од 10 часова, а меч ће бити уживо преношен на Звезда Кидс каналу.

Ово ми је први хет-трик у Црвеној звезди. Много ми значе голови, поготово јер играм на позицији где се углавном асистира, али волим и да се упишем у стрелце. Надам се да ће бити још погодака у наставку првенства, свакако ми ово позитивно утиче на самопоуздадње. Што се меча са Чукаричким тиче, ради се о квалитетној екипи, биће сигурно тактички и физички захтевна, али када играте у Црвеној звезди, онда се не прилагођавате противнику, већ играте оно што најбоље умете и побеђујете утакмице – истакао је Брајић.

Такмичење стартује и за наш развојни тим Графичар. Они ће у суботу од 17 часова дочекати Динамо из Врања на теренима наше Омладинске школе, а пренос тог меча биће на јутјуб каналу Звезда Кидс.

The post Најава преноса млађих категорија appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment