Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеТрансфериФудбал

Панатинаикос има 600.000 разлога да не пусти Македу у Звезду

Иако се током јучерашњег дана појавила информација да је италијански голгетер Федерико Македа практично завршио све преговоре са нашим клубом и да је остало само да Црвена звезда и атински Панатинаикос финализују договоре, током данашњег дана ситуација је постала много компликованија.

Да подсетимо, Црвена звезда и Македа су договорили међусобне услове по којима би италијански голгетер на нашем највећем стадиону зарађивао 500.000 евра по сезони уз бонус од 250.000 европских новчаница у случају да се клуб пласира у групну фазу елитног европског фудбалског такмичења. Такође, наш клуб је спреман да атинским зелено-белима плати обештећење у висини од 400.000 евра и управо је то по речима грчког новинара Никоса Цуаниса главни проблем. Руководство Панатинаикоса тражи за свог најбољег играча у претходној сезони целих милион евра и поред чињенице да Италијан улази у завршну годину уговора што доводи до можда и непремостиве препреке у висини од 600.000 евра.

Потпуно је јасно да нашем клубу под хитно треба голгетер. Врло брзо нам следе важни мечеви у Евро квалификацијама који се не смеју дочекати са тренутним нападачким трилингом Боаћи-Павков-Томане који већ месецима муку муче како са повредама, тако и са хроничном неефикасношћу којој се не назире крај. Тренер Станковић свакако чека појачања на позицији центарфора, а руководство клуба ће морати што пре да реагује,

Повезане вести

3 comments

Milan B.Luka авг 18, 2020 at 05:58

A boaci je jos tu , sta cekate sa njim jeli on neka buducnost,ili ste ga naucili da trci malo. Koga vi placate i cijim parama dovedete ljude koji blage veze nemaju sa fudbalom..

Reply
Hadži Dragan NBG авг 14, 2020 at 12:23

Ma kakav Makeda, ljudi moji, ne treba nam krš!

Reply
Necer авг 14, 2020 at 08:54

Bez brige, dolazi bolji spic od Makede. Masimo Koda.

Reply

Leave a Comment