Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатДруги пишуКлупска дешавањаНајновијеФудбал

„MaxBet sport“: Кангин нови деби против „плавих голубова“

Због обавеза у 1. колу квлафикација за Лигу шампиона, Црвена звезда ће свој меч 4. кола Суперлиге Србије да одигра у петак против Спартака на стадиону “Рајко Митић”. Биће то шанса за деби Гелора Канге.

Јасно је тренер Дејан Станковић поручио да неће да жури са бацањем у ватру Гелора Канге. Наводно ће да сачека да Габонац буде максимално физички спреман. Ипак, по информацијама које добијамо са Маракане, креативни везиста је у Београд дошао пун снаге и елана. Тренира пуном паром и не заостаје за остатком екипе.

Како „MaxBet sport“ сазнаје, Габонац је од тренера Дејана Станковића тражио да добије прве минуте од повратка у црвено-бели дрес већ против Спартака. Жеља Гелора Канге је и да буде у стартној постави у квалификацијама за Лигу шампиона. Ако не сада против Европе, у првом колу, онда сигурно против Динама из Тбилисија или Тиране у другом колу.

Одлука је на тренеру Дејану Станковић, али су све веће шансе да Канга добије прве минуте током другог полувремена утакмице са “плавим голубовима”. “Делије” су у трансу, “краљ” се враћа… Хоће што пре на терен. Ужелео се Звезде!

(извор: maxbetsport.rs)
https://www.maxbetsport.rs/delije-u-transu-kralj-se-vraca-227867/

Повезане вести

Leave a Comment