Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Бесплатне сезонске карте за преко 700 запослених у Ковид болницама

Фудбалски клуб Црвена звезда у априлу је донео одлуку да заинтересовано медицинско особље, запослено у Ковид болницама, награди сезонским картама за предстојећу сезону. На велико задовољство нашег клуба, после пет месеци акцији се одазвало 706 медицинских радника.

Наш клуб као друштено-одговорна организација још једном је показао да брине о свима који улажу напор и боре се за животе грађана Србије. Шест месеци уназад медицинари дају свој максимум како би се изборили са корона вирусом који је погодио читаву планету, па и нашу земљу. Црвена звезда је донела одлуку да се медицинском особљу на симболичан начин захвали и награди их за учињено у претходном периоду.

Медицински радници запослени у Ковид болницама имали су прилику да се у својим установама пријаве за бесплатне сезонске улазнице, а затим су ти спискови достављани Министарству здравља које је све захтеве проследило нашем клубу. Највише захтева за бесплатне карте стигло је из Клиничко-болничког центра „Звездара“, укупно 402 медицинска радника је изразило жељу да у сезони 2020/2021 потпуно бесплатно бодри црвено-беле на стадиону „Рајко Митић“. Велики број захтева за сезонске карте стигао је и из Здравственог центра Ужице, али и Опште болнице Панчево и Клиничког центра Србије. Нешто мањи број захтева примили смо из Клиничког центра Војводине, Клиничко-болничког центра „Земун“, Општих болница Прибој, Кикинда и Алексинац.

Фудбалски клуб Црвена звезда изражава велико задовољство због броја захтева који је стигао на нашу адресу. Клуб ће контактирати све здравствене раднике који се налазе на списку како бисмо добили све податке који су потребни за издавање чланских и сезонских карата, а затим израдити карте и дистрибуирати их преко установа у којима су они запослени.

Подсећамо да сви запослени у Ковид болницама којима је црвено-бела боја у срцу још увек имају времена да обезбеде поклон који је Црвена звезда припремила за њих. Пријаве су још увек отворене, а хероји се могу пријавити преко своје болнице Министарству здравља, које ће све захтеве проследити нашем клубу.

The post Бесплатне сезонске карте за преко 700 запослених у Ковид болницама appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment