Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Саного: „Желимо да навијачи уживају“

Фудбалер Црвене звезде и непремостива препрека у новој сезони националног шампионата Секу Саного не крије задовољство што је тим на феноменалан начин започео сезону – три победе, без примљеног гола. Такође, снажни везиста истиче да му недостају навијачи за које се уверио да праве сјајну атмосферу.

Сјајно смо започели сезону. Све три утакмице у првенству смо победили истим резултатом, а притом нисмо примили гол. Чини ми се да противничке екипе нису толико претиле пред нашим голом. То је одлично. Екипа напредује из дана у дан и то је оно што је најбитније. Трудимо се да испунимо све оно што стручни штаб тражи од нас и сигуран сам да ћемо временом бити још бољи. Јесте напорно, имали смо јаке припреме, али знамо да је то веома битно за оно што нас очекује у наставку сезоне – нагласио је Саного.

Искусни дефанзивни везиста показао се као непремостива препрека многим противничким офанзивцима.

– За сада сам задовољан својом игром. Међутим, верујем да могу много боље. Наравно, моје добре игре су резултат целокупног рада читаве екипе. На сваком тренингу смо концентрисани на то да се што боље и што више уиграмо како би то, када дође време за утакмице, све било на највишем нивоу и како би наши навијачи могли да уживају у добрим играма и победама. Заједно можемо много, цео тим је скуп одличних појединаца, али и сјајних људи.

Интернационалац из Обале Слоноваче не крије да тим жели да настави са сјајним играма у првенству.

– У петак нас очекује тежак меч против екипе Спартака. Упознати смо са њиховим квалитетима, и они имају макималан учинак од три победе од старта шампионата. Међутим, ми смо Црвена звезда и у сваком мечу је императив победа. Тако ће бити и у петак. Желимо да наставимо са одличним партијама и да постижемо што више голова.

Саного истиче да су звездаши 12. играч црвено-белог тима, као и да тим Дејана Станковића има мотив више како би обрадовао навијаче који због ситуације са корона вирусом не могу на трибине.

Од јануара сам овде и уверио сам се какву атмосферу праве Звездини навијачи. То је једноставно савршено. Сваки фудбалер би пожелео такву подршку током 90 минута. Трудимо се да играмо лепо и ефикасно што нам за сада полази за руком и надам се да су навијачи тиме задовољни. Наравно да нам недостају јер је све другачије уз њихов хук са трибина. Управо зато имамо мотив више да им донесемо што више радости, јер знамо колико им то значи. Већ у петак имамо приику да их поново обрадујемо, а верујем да ћемо у томе и успети – подвукао је Саного.

The post Саного: Желимо да навијачи уживају appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment