Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноМлађе категоријеНајновијеФудбал

Брајићев хет-трик срушио Мачву

Убедљиви су били пулени Срђана Стојчевског у оквиру 3. кола Кадетске лиге Србије и савладали шабачку Мачву резултатом 4:0. Посебно инспирисан на данашњем мечу био је талентовани Игњат Брајић који је забележио хет-трик, а победу је потврдио Матеја Бубањ голом са тридесет метара.

Кадети: Црвена звезда – Мачва 4:0 (2:0)

Судија: Јелена Међедовић.

Стрелци: Брајић у 6, 42. и 49. и Бубањ у 62. минуту.

Црвена звезда: Војводић, Савић, Лековић (од 46. Крајновић), Крајновић, Марић, Видојевић (од 50. Ђурић), Лолић, Шљивић, Брајић (од 50. Радоњић), Миладиновић (од 46. Николашевић), Ракић (од 50. Бубањ).

Мачва: Ранковић, Вукојевић, Лукић, Тривуновић, Мишић (од 81. Стевановић), Несторовић, Ђокић, Маквић, Радовановић, Јовановић (од 18. Кладар, од 61. Јуришић), Шимон (од 46. Стојановић).

Жути картон: Лукић (Мачва).

Није много требало кадетима Црвене звезде који су на терен изашли у нешто измењенијем саставу у односу на прва два кола, да дођу до предности. Сјајно је прошао брзоноги Миладиновић по левом боку у 6. минуту, заврнуо лопту на другу стативу, а тамо је спремно чекао Брајић и спровео лопту у мрежу. Могли су наши бисери само четири минута касније да удвоструче предност преко Лековића чији ударац главом завршава поред стативе гола који чува Ранковић.

Имали су потпуну контролу над утакмицом фудбалери Црвене звезде, а запретио је и Ракић у 27. минуту, међутим, његов ударац са десетак метара завршава преко гола. Три минута касније имао је и Шљивић феноменалан соло-продор када је предриблао неколико играча и шутирао са двадесетак метара снажно изнад пречке. Ипак, на гол се чекао Брајић. Прошао је Ракић у 42. минуту по десном боку, заврнуо лопту за Брајића, који се поново нашао на правом месту и спровео лопту у мрежу.

Друго полувреме је почело онако како је окончано прво. Поново је Брајић био тај који је матирао Ранковића, а играо се 50. минут. Прошао је Марић по левом боку, центрирао високо, лопта је прескочила Ракића и дошла право на ногу Брајића, иначе рођеног Шапчанина, који постиже свој трећи гол на мечу. Ипак, потез који је обележио утакмицу дело је нападача Матеје Бубња. Играо се 62. минут када је момак рођен 2005. године примио лопту на тридесетак метара од гола и снажно погодио рашље.

Уписао се Бубањ и у 75. минуту у стрелце, али је помоћни судија сигнализирао офсајд. Феноменалну прилику имао је и Николашевић у 86. минуту после сјајног продора Савића, али је шутирао тик поред стативе.

The post Брајићев хет-трик срушио Мачву appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment