Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеТрансфериФудбал

Јирка наредних годину дана у Шпанији

Ерик Јирка поново је напустио стадион „Рајко Митић“, али и овога пута реч је о новој позајмици. Међутим, већ сада је утврђена и откупна клаузула па се наредног лета може очекивати и финализација трансфера уколико брзоноги Словак задовољи нове послодавце.

После позајмица у Радничком из Ниша и пољском Горњику, Ерик Јирка је сада прослеђен у Клуб Депортиво Мирандес. Реч је о члану шпанске Сегунде из града Миранда де Ебро у провинцији Бургос. Како је објавио портал “Мондо”, договор је већ склопљен и Словак је кренуо пут Пиринејског полуострва.

Мирандес се обавезао да ће Ерику Јирки наредних годину дана да плаћа пуну плату, а ако Словак задовољи управу шпанског клуба следи трансфер. Откупна клаузула је 700 хиљада евра. То је за 50 хиљада евра мање него што је Црвена звезда платила крилног нападача Спартаку из Трнаве.

Наводно, Ерик Јирка је имао понуде из Пољске, Немачке и Словачке. Ипак, одлучио се за Шпанију, а цео посао одговарао је и Црвеној звезди. Тако су се црвено-бели бар на годину дана решили још једног странца.

Повезане вести

2 comments

Звездаш авг 12, 2020 at 18:52

Срамота како се односе према момку који има неспорни квалитет!

Reply
Delije Sever Ns авг 12, 2020 at 00:33

Kao velik Zvezdaš sam upućen u sva dešavanja u klubu,kad su ga doveli najavili dečka kao vanserijskog,kad je god odigrao utakmicu bio je na nivou C.zvezde,i od jednom ga obrisali.Dečko najbolje rezultate imao na svim testiranjima od svih igrača,najavljivali od njega čuda a šansu dobijao na kašičicu.I daljem tvrdim da pored Bena,Gavre,Radulovića,sad Spida ima mesta u Zvezdi,da su bili pametni kao što nisu mogli su od njega napraviti igračinu,a ne dovoditi tamo nekog Garsiju,Simića i njih stalno forsirati a njega za kojeg su platili 750hiljada eura obeštećenja obrisati i nedati mu šansu.Nepravda prema njemu napravljena a i dalje tvrdim da bi dečko naoravio haos u Czv.Nezaboravite da je zavoleo više Zvezdu za par meseci nego neko što je ceo život u Zvezdi.Primer jedan,u nedelju se igra u Šapcu tekma a naš velik igrač Pavkov sa dve devojke i njih dvojica na njegovom brodiću plove dunavom,nit gleda tekmu nit ga briga kako igramo.Bitno mu je da mu legne 25 hiljada eura svaki mesec a zabole ga više za Zvezdu briga.Sa takvim ponašanjem će za par godinu igrati u Begeču i neće imati ni za semenke.Pare se potroše,pa će se udarati u glavu e šta uradi glavo luda i pijana.Dok ima para ima i devojaka i drugara a kad nestane to neće ga niko ni poznavati više.Samo nek stavi prst na čelo i zapita se gde je bio pre 6,7 godina i za koliko para je igrao.

Reply

Leave a Comment