Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуНајновијеТрансфериФудбал

„MaxBet sport“: Одбијена понуда за Павкова

Постоји списак за одлазак, али нико неће да буде пуштен испод цене. Од старта припрема за нову сезону одласци нападача Црвене звезде Ричмонда Боаћија и Милана Павкова су главни посао за руководство. На продају је и Матео Гарсија. План је да се заради, а затим уложи у ангажовање Фредерика Македе и Андерсона Силве, пошто је на излазним вратима и Португалац Томане.

Како је „MaxBet sport“ већ најавио, постоје интересовања за Боаћија из Емирата и Саудијске Арабије, где се полако граде тимови за нову сезону од септембра. Турци су, пак, заинтересовани за Милана Павкова.

Турци месецима уназад преко посредника покушавају да заврше трансфер Милана Павкова, а последњи тим који се распитивао је Сивас. Како сазнајемо, Сивас је понудио обештећење од 800.000 евра, што је у Љутице Богдана глатко одбијено! Шампион Србије жели да инкасира 1.200.000 до 1.500.000 евра, пошто 30 одсто од будућег транфера припада Радничком из Ниша.

Јасно је да су цене играча енормно пале у многим земљама, због пандемије коронавируса и зато треба и купац и продавац да буду реални у проценама цена. Услови за Павкова су добри, а плата од 500.000 евра је дупло већа него у Љутице Богдана. Ту су и бонуси…

Остаје да високи нападач сачека свој воз за одлазак из Црвене звезде.

(извор/фото: maxbetsport.rs)
https://www.maxbetsport.rs/saznajemo-zvezda-odbila-ponudu-za-pavkova-227611/

Повезане вести

Leave a Comment