Moja Crvena Zvezda
АрхиваДомаћи шампионатФудбал

Onemogućavaju Prosinečkom da vodi Zvezdu!!!

Jaka Crvena zvezda sa Prosinečkim očigledno mnogima smeta

Legenda Crvene zvezde i novi trener Robert Prosinečki, koji je sa velikim simpatijama dočekan u Ljutice Bogdana i koji svojim prvim koracima sa mesta šefa stručnog štaba pokazuje da ima i viziju i znanje da dovede klub na željeni nivo, možda i neće moći da vodi naš klub.

Na osnovu pravilnika Fudbalskog saveza Srbije, da bi neki trener vodio neku Superligašku ekipu mora da poseduje PRO trenersku licencu ili upisan kurs Trenerske školeFudbalskog saveza Srbije za ovo zvanje.

Naš novi trener je završio Višu trenersku akademiju u Zagrebu i trenutno pohađa kurs za PRO licencu pri HNS-u. Sve to je dovoljno za nesmetani rad u hrvatskim klubovima, ali ne i u klubovima u Srbiji.

Ljupko Petrović koji je sa Prosinečkim došao do krova Evrope, a koji se danas nalazi na mestu Predsednika Udruženja trenera pri FSS, sazvao je sastanak sa rukovodstvom FK Crvena zvezda kako bi se došlo do rešenja ovog problema.

Ovom prilikom postavljamo pitanje svima u i oko Fudbalskog saveza Srbije. Ko ponovo vodi kampanju protiv FK Crvena zvezda i trenera Roberta Prosinečkog s`obzirom da se dobro zna ko sve i sa kakvim licencama vodi naše Superligaške klubove?

Повезане вести

3 comments

Comments are closed.