Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКошаркаНајновије

Ново појачање за млађе селекције – Дамјан Спасојевић

КК Црвена звезда мтс потписао је уговор са још једним изузетно талентованим момком који представља будућност српске кошарке.

Након бројних, најталентованијих момака рођених 2004 и 2005. године који су то учинили овог лета, вишегодишњи стипендијски уговор са Црвеном звездом потписао је још један суперталентовани момак – Дамјан Спасојевић, рођен 2006.године и висок 203 центиметра.

Новопридошли млади центар из Вршца није крио задовољство након потписа петогодишњег уговора са КК Црвена звезда:“

„Овај потез и потписивање уговора са Црвеном звездом видим као крупан корак у мојој намери да се озбиљно и професионално бавим кошарком. Ово ми је велика шанса и пресрећан сам због тога.Тренирао сам овог лета вредно, индивидуално, колико су ове околности дозволиле. Сада када сам потписао уговор прво ћу звати родитеље и брата“ рекао је Спасојевић и додао да прати Црвену звезду од најмлађих дана:

„Пратим Црвену звезду одмалена и волео сам да гледам Билија, пошто сам велики заљубљеник у НБА лигу, омиљени играчи су ми ЛеБрон Џејмс, Ентони Дејвис и Кевина Дурент“

Након потписивања вишегодишњих стипендијских уговора са Вудраговићем, Гагићем, Топићем, Гачићем, Мишићем и Марјанцем, Спасојевић је седмо појачање за млађе селекције КК Црвена звезда мтс.

Извор: сајт КК Црвена зезда

Повезане вести

Leave a Comment