Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуНајновијеТрансфериФудбал

Милојевић одводи Дегенека. Звезди три милиона евра

Све су гласније приче да би Милош Дегенек могао у овом прелазном року да напусти Црвену звезду. Као потенцијалне нове дестинације помињу се Спартак из Москве и Ал-Ахли из Џеде.

Имао је Милош Дегенек епизоду у Саудијској Арабији где је у дресу Ал-Хилала освојио трофеј, али је променом тренера изгубио место у тиму. Уследио је повратак у Црвену звезду, а сада по свему судећи “кам бек” на Блиски исток. Није тајна да Владан Милојевић жели аустралијског репрезентативца у својим редовима, момка који му је донео толико радости током сарадње на “Маракани”. При томе Милош Дегенек не заузима место странца у Професионалној лиги, већ попуњава бонус играча из Азије.

Како сазнаје „MaxBet sport“, посао је близу закључења, а Црвена звезда би у целој причи могла одлично да прође. Наиме, трансфер Дегенека из Црвене звезде у Ал-Ахли коштао би три милиона евра. Оно што је добро за Црвену звезду јесте то да би Аустралијанац у Београду остао највероватније до краја европских квалфикација. У Саудијској Арабији је остало да се одиграо још седам кола у овој сезони прекинутој због пандемије коронавируса, а крајем октобра се очекује старт нове. Милош Дегенек би био појачање за чету Владана Милојевића у наредној сезони и екипи би се прикључио неколико недеља пре самог почетка.

Подсетимо, у Ал-Ахлију поред Владана Милојевића је и бивши саиграч Милоша Дегенека из Црвене звезде – Марко Марин. Место бонус играча из Азије у тиму из Џеде за сада попуњава нападач из Сирије Омар Ал Сома, који има сјајну сезону. Није искључено да се Владан Милојевић одрекне Бразилца Џозефа Де Соузе или Босанца Елвиса Шарића за долазак сјајног дефанзивца.

(извор/фото: maxbetsport.rs)
https://www.maxbetsport.rs/maxbet-sport-saznaje-milojevic-odvodi-degeneka-iz-zvezde-ali-ce-crveno-beli-da-profitiraju-visestruko-227026/

Повезане вести

Leave a Comment