Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Станковић: „Били смо одлични“

Црвена звезда је остварила још једну убедљиву победу, а овог пута је савладан нишки Раднички резултатом 3:0 у оквиру 2. кола Суперлиге Србије. Шеф стручног штаба Дејан Станковић био је и више него задовољан после меча.

Одлична утакмица са наше стране. Имали смо мали пад концентрације у другом полувремену, тих првих петнаестак минута, где нам је Раднички направио шансе, али то се дешава. Растемо кроз мечеве, гледаћемо да елиминишемо ту бољку пада концентрације коју вучемо од пре. Први део игре је био добар, играли смо течно и то ме радује, такође сјајно смо вршили пресинг на изгубљену лопту, добро се позиционирали. Кад будемо елиминисали кратак пад концентрације, то ће бити још боље. Задовољан сам играчима, честитам им на доброј игри, у потпуности су испоштовали договор и сигуран сам да ћемо из меча у меч бити све бољи. Што се тиче Радничког, пружили су добар отпор и желим им пуно среће у наставку првенства – почео је Станковић.

Сматра шеф стручног штаба нашег тима да има још простора за напредак.

– Рекао сам да је меч против Новог Пазара за мене био последњи припремни, јер сам знао у ком физичком стању су играчи. Од овог сусрета смо кренули у такмичарски ритам, дижемо форму и бићемо бољи из меча у меч. Сада смо на неких 60, 70 одсто, али верујем у момке. Добро и поштено раде, тако да сам оптимиста.

Ипак, Станковић упркос свом задовољству, жели да што пре елиминише падове концентрације.

– Увек може боље. Желим да концентрација буде константна, може да се погреши, али мора да се зна где то сме да се деси. Не можемо да дозволимо себи да правимо баналне грешке испред нашег шеснаестерца. Ако то радимо, губимо на сигурности, притисну нас, данас се десило да нам тако узму две, три лопте. Међутим, похвала за момке што је то кратко трајало и што су се брзо подигли, па смо наставили да играмо добро.

Говорио је Станковић и о Звездиним шпицевима.

– Томане ради за екипу, али задатак центарфора је да постиже голове. Имали смо много прилика у првом полувремену, али реализација није била на нивоу. Радимо из тренинга у тренинг, из меча у меч, како би довели Томанеа у позицију да погађа. Што се Крстовића тиче, он је будућност клуба, млад играч, много је напредовао у Графичару и сада је сјајна опција за нас. Његових петанест минута од данас је позитиван пример за све, био је добар, као и Ераковић у прошлом мечу. Они треба да се издижу и да верују да могу да успеју у Звезди.

О Вељку Николићу говори у суперлативима.

Он је већ сад озбиљан играч. Често се чује са клупе да га помињем, баш зато што је он наша „машинерија“ и што даје ритам екипи. Перфектан момак, доступан, пун талента и квалитета – подвлачи Станковић.

The post Станковић: Били смо одлични appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

9 comments

deki авг 6, 2020 at 13:48

Mislim da bi Krstovic u ovom trenutku trebalo da bude spic br.1 , trenutno je u najboljoj formi , za 15 minuta je pokazao vise nego Tomane za 75 minuta.

Reply
ĐOLE BARI 91 авг 6, 2020 at 16:59

SLAŽEM SE ZA TOMANEA ALI OD KRSTOVIĆ NIKADA IGRAČ BITI NEĆE.SPOR,TROM,SPORIH REAKCIJA,SEBIČAN. U JEDNOJ AKCIJI JUČE IMAO JE SAMOG NA DRUGOJ STATIVI SPIDIJA 3-4 METRA OD PRAZNOG GOLA A ON ŠUTIRA . TREBA NAM ISKUSAN ŠPIC POD HITNO,VRAĆANJE KATAIJA I DOVOĐENJE SPIRIDONOVIĆA SU PRAVI POTEZI.

Reply
krvavi zvezdas-DE авг 6, 2020 at 18:12

TOMANE,BOĆKO,PAVKOV,KRSTOVIĆ JE PROŠLOST..SVI DA ODU I DA SE ZA TE PARE DOVEDE GOL IGRAC..OVO STO IGRA TOMANE JE PRESMESNO ZA OZBILJAN FUDBAL..DECKO JE APSOLUTNA NEZNALICA A KRSTOVIC NIKAD IGRAC TO JE SAMO ZA ZETU I SUTJESKU ALI IGRAC ZA ZVEZDU NIKADA

Reply
Veteran Sever авг 6, 2020 at 18:12

A sta misliš da aktiviramo Duleta Savića ili Zdravka Borovnicu? Posto si alergičan na mlade igrače…i zbog takvog razmisljanja Zvezda vazi za klub koji je grobnica za mlade igrače! A da Lalatovic pre 6 godina nije u tim ubacio 7 juniora i tako smo zaradili 25 miliona evra…FK CRVENA ZVEZDA danas ne bi postojala. Samo prizivate neke potrošene strance, a od ovih koje smo kupili u poslednje dve godine ne mozemo da zaradimo ni 200 e… gledam Grafičar i omladince Zvezde i ovo sto si rekao za Krstovića,osim izvesne sebičnosti, NIŠTA NIJE tačno!!! Kao sto smo Juga Stanojeva prodali TSC, a decko je boljii od pola tima Zvezde!!! Bolesno forsiramo Ivanića, cekamo godinu i po dana tog metiljavog grobara i vrištimo od sreće kada konačno uspe dodati loptu nekom, umesto da se bavimo da uglavimo nekako malog Radulovica, barem u domacem prvenstvu da igra sto redovnije, jer mali je bomba i na nivou je onog grobara Fice Stevanovica, a mozda i bolji. A grobar Fiča stvarno ima neku cenu od 10 miliona(invedticioni fond ponudio da ga za te pare otkupi, a gtoblhe musli da moze i za više), a Radulovic nije ni u protokolu….Itd, itd….

Reply
ĐOLE BARI 91 авг 6, 2020 at 19:23

NISAM ALERGIČAN NA MLADE IGRAČE VEĆ NA ONE KOJI POJMA NEMAJU ŠTO JE SLUČAJ SA KRSTOVIĆEM.KOLIKO SE SEĆAM NIJE LALATOVIĆ UBACIO PRE 6 GODINA BRAĆU ILIĆ KOJU JE TERZIĆ PRODAO ZA 5 MILIONA EURA ,NI JOVELJIĆA KOJI JE PRODAT ZA ISTE PARE, NI RADONJIĆA KOJI JE PRODAT 12,5 MILIONA EURA,NI MARINA KOJI JE PRODAT 3,5 MILIONA ,NI JOŠ NEKOLIKO NJIH.CRVENA ZVEZDA NE BI POSTOJALA DA NIJE DOŠAO TERZIĆ KOJI JE UVEO U LIGU EVROPE I DVE LIGE ŠAMPIONA,KOJI JOJ JE DONEO 110 MILIONA EURA OD EVROPEBI TRANSFERA,KOJI JE UZEO 3 TITULE ZA REDOM,KOJI ĆE UZETI I ČETVRTU.KRSTOVIĆ NIKADA NEĆE BITI IGRAČ,VREME ĆE TO POKAZATI.IVANIĆ ZNA FUDBAL,ON ĆE TEK DA ODIGRA SVOJE NAJBOLJE MEČEVE ZA ZVEZDU. I NEMOJ DA MI POMINJEŠ FRANJEVCE,TO JE KLUB KOJI JE NAJVEĆI BROJ NIKAKVIH IGRAČA UZ POMOĆ KRIMINALACA TZV MENADŽERA UVALIO EVROPSKIM KLUBOVIMA I OD VIŠE DESETINA NJIH DVA IGRAČA NISU ISPALA.ZA RADULOVIĆA SE SLAŽEM DA JE TALENAT ALI ZAR ĆE ON I KRSTOVIĆ DA PRAVE RAZLIKU U EVROPSKIM MEČEVIMA ? U ZVEZDI MORAJU DA IGRAJU ISKUSNI,FORMIRANI IGRAČI ,TO JE JEDINI NAČIN DA NEŠTO URADIMO.

Reply
krvavi zvezdas-DE авг 6, 2020 at 12:51

kad bi doveli šilju pešića to bi bio trio da se nadaje golova..kanga pešić katai..i na sredinu da se dovede Onjazi u paru sa sanogom i bastos stoper bila bi to idealna ekipa i za vece domete

Reply
Dragan авг 6, 2020 at 18:19

Šilja je slobodan igrač… a dal je on dobra ideja? Kako je igrao tamo kod Arapa? Tomane i Boaći su dno dna, Pavkov nije zaintetesovan vise da igra u Zvezd i treba nam pod hitno centatfor.Ali pravi.

Reply
krvavi zvezdas-DE авг 6, 2020 at 20:34

SVE SI LEPO REKAO..ALI STIL IGRE pEŠIĆA BI BI IDEALAN PORED KANGE I KATAIA..VERUJ MI..RETKO KADA GRESIM..JEL TOMANE JE DECKO VISE ZA PIKADO ILI KLIKERE ON O ZA FUDBAL JE SELJACKI IGRAC,PAVKOVA USRALA DVA GOLA PROTIV LIVERPULA A IGRAC JE SAMO ZA IGRANJE ISPRED SEOSKE PRODAVNICE U GAJBU PIVA I NA KRAJU KRSTOVIC OSIM STO JE DOBAR DECKO ON NIKADA ALI NIKADA NE MOZE DA SE BAVI FUDBALOM OSIM U ZETU I SUTJESKU

Reply
ĐOLE BARI 91 авг 6, 2020 at 12:41

ČESTITKE DEKI . ODLIČAN MEČ , PRIMETAN NAPREDAK U IGRI,VEĆA UIGRANOST,DELOVALI SMO KAO TIM. IPAK MISLIM DA NAM JE KLASIČAN ŠPIC POD HITNO POTREBAN JER DOLAZE PRESUDNI MEČEVI .

Reply

Leave a Comment