Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуНајновијеТрансфериФудбал

Ивановић: „Уколико стигне понуда Црвене звезде, размотрићу је“

Некадашњи српски репрезентативац и рекордер по броју одиграних мечева у дресу са националним грбом Бранислав Ивановић недавно је окончао сарадњу са руским Зенитом. Од момента када је постало јасно да се Ивановићев други боравак у руском фудбалу окончао трају притајене наде свих навијача Црвене звезде да би искусни дефанзивац овог лета могао да понесе дрес клуба за који навија.

Неспокој међу армијом навијача Црвене звезде настао је када се у игру за Ивановићев потпис умешао енглески Евертон, а последње информације говоре да се за „његово здравље“ распитују и у Фуламу који је синоћ постао нови члан енглеска фудбалске елите. Поводом свих нагађања и сам Ивановић је говорио за британске медије и том приликом је рекао:

– „Каријеру ћу вероватно наставити у Евертону. Добио сам добру понуду од њих. Сада ћемо видети како ће се ствари одвијати. Када је реч о Црвеној звезди, за сада, нисам добио ниједну понуду од њих. Уколико је буде, размотрићу је.“

Остаје нам да сачекамо и видимо ком јату ће се овог лета Ивановић приклонити. Сасвим је јасно да би некадаши фудбалер Срема из Сремске Митровице, ОФК Београда, московске Локомотиве, Челзија и Зенита представљао огромно појачање нашем клубу, али би свакако и суперлигашки караван добио звезду каква дуго није заиграла на српским теренима.

Повезане вести

Leave a Comment