Moja Crvena Zvezda
АрхиваДомаћа такмичењаКошарка

Ministarstvo za sport gradi halu košarkašima!

Dopis Ministarstva za sport

Ministarstvo za omladinu i sport je obavestilo KK Crvena zvezda da će sledeće godine započeti izgradnju hale namenjene za treninge naših košarkaša.

Zaista smo imali uspešan sastanak u Ministarstvu za sport i omladinu. Ministarka Snežana Marković Samardžić i državni sekretar Slaviša Zlatanović pokazali su veliku spremnost da pomognu Zvezdi. Prepoznato je koliko su ljudi koji su sad u Košarkaškom klubu Crvena zvezda učinili da se klub konsoliduje. Spremni su da ovih dana sa nama potpišu ugovor o izgradnji hale što našem klubu mnogo znači„, rekao je Mirko Pavlović za „B92“.

Zahvaljujem se u ime svih zvezdaša što će uskoro doći do potpisivanja ugovora koji Crvena zvezda praktično čeka već decenijama. Na taj način će Ministarstvo ostaviti Zvezdi legat – halu koja će biti od suštinskog značaja za postavljanje zdravih temelja našeg kluba, a mi verujemo da je to stvaranje novih košarkaša, odnosno rad sa mlađim kategorijama i naravno omogućavanje dobrih uslova za rad za seniorsku ekipu.“

Izgradnjom ove hale konačno bi se rešio problem treninga prvog tima i mlađih kategorija, sa čime naš košarkaški kolektiv kuburi već dugi niz godina.

Повезане вести

4 comments

Comments are closed.