Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноМлађе категоријеНајновијеФудбал

Звездиних 17 нових професионалаца

Данас су у Медија центру стадиона “Рајко Митић” уговори потписани са 17 црвено-белих бисера који стасавају у нашој Омладинској школи и који представљају велику будућност Црвене звезде.

На основу феноменалних партија које су приказивали, клуб је одлучио да награди, али и сачува талентовану децу која представљају будућност Црвене звезде. Поносни због тога били су њихови тренери: Марко Неђић, Дејан Симић, Срђан Стојчевски и Никола Ђуровић.

Професионалне уговоре су потписали: Никола Пантић (2002, дефанзивни везни), Урош Бранковић (2003, офанзивни везни), Александар Гајинов (2003, крилни нападач), Стефан Лековић (2004, штопер), Виктор Радојевић (2004, леви бек), Стефан Мелентијевић (2004, дефанзивни везни), Игњат Брајић (2004, офанзивни везни), Вељко Лолић (2004, офанзивни везни), Давор Ракић (2004, централни нападач), Александар Кахвић (2004, централни нападач), Стефан Маринковић (2005, голман), Алексеј Вукичевић (2005, штопер), Лука Стојсављевић (2005, леви бек), Лазар Ђурић (2005, дефанзивни везни), Јован Мијатовић (2005, крилни нападач), Стефан Миладиновић (2005, крилни нападач) и Матеја Бубањ (2005, централни нападач).

Талентовани дечаци ће наставити да стасавају у нашој омладинској и кадетској селекцији, а поносан због потписа је и директор Омладинске школе Црвене звезде – Драган Младеновић.

Ово је само једна у низу ствари које ме чине поносним као директора. Данашње потписивање уговора је врло важно за све будуће генерације које долазе, а са овим показујемо озбиљност Црвене звезде. Очекујем да у наредном периоду што висе играча заигра за наш сениорски тим. Ово је само мали корак у њиховој каријери и сада имају добру почетну позицију у односу на све друге. Доказали су да заслужују да буду део клуба и ми им се на овај начин одужујемо. Врло је важно да се не задовоље овим, већ да наставе да раде још преданије – истакао је Младеновић.

Момке је поздравио и пожелео им пуно среће и шеф стручног штаба нашег тима Дејан Станковић.

Црвена звезда ће и даље настављати да улаже у своју Омладинску школу, као и у талентовану децу која стасавају у нашој фабрици талената.

The post Звездиних 17 нових професионалаца appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment