Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатКонференције за медијеНајновијеФудбал

Станковић: „Против Радничког и умора“

Фудбалери Црвене звезде победом против Новог Пазара започели су сезону, а шеф стручног штаба Дејан Станковић изнео је очекивања пред меч другог кола Суперлиге Србије у којем ће црвено-бели дочекати екипу Радничког из Ниша у среду од 19 часова.

Видели смо и против Металца да Раднички игра заиста добро. Спремни смо за надигравање са њима, без обзира у ком ће саставу изаћи на терен. Ми ћемо играти нашу игру и идемо на још једну победу у првенству. Сигурно ће бити ротација у нашој екипи. Припреме смо започели 11. јула и неизбежно је да играчи осећају умор. После одрађеног лаганог јутарњег тренинга, видећемо како се играчи осећају и којих 11 ће се наћи на терену – почео је Станковић.

Говорио је шеф стручног штаба нашег тима и о здравственом билтену екипе.

– Радује ме што се Његош Петровић вратио тренинзима са екипом. Видећемо да ли ће бити у стању да почне утакмицу. Такође Бен тренира са тимом што је јако добра вест за нас. Осим њих, Милуновић је почео са трчањем и за неких седам дана очекујемо да буде у пуном тренажном процесу. Жељко Гаврић се такође вратио после тешке повреде коју је зарадио на утакмици против ТСЦ-а и биће у конкуренцији за сутрашњу утакмицу.

Осврнуо се некадашњи капитен и на везисту црвено-белих, који је пролећни део сезоне пропустио због повреде.

– Веома је битно што смо сачували Санога крајем прошле сезоне. Дуг временски период није играо званичне утакмице, али из дуела у дуел је све бољи. То доказује да је велико појачање, нема изненађења за њега не плаши се ничега и никога. Видећемо сутра како се осећа, а потом одлучити да ли ће бити у саставу.

Шеф стручног штаба напоменуо је да његов тим тек очекује напоран ритам.

– Утакмица против Новог Пазара није показала ништа ново. Знам како момци играју и колико се дају, нема опуштања и сваки играч мора да буде максимално спреман. Задовољан сам у овом тренутку, тек нас очекује напоран ритам када почну квалификације.

Дејан Станковић истакао је да млади играчи који стасавају у нашој Омладинској школи представљају будућност клуба и да треба да следе пример Страхиње Ераковића.

Презадовољан сам Ераковићем, познајем га још из кадетске и омладинске репрезентације. Одушевљен сам његовим напретком. Дебитовао је против Новог Пазара, био је један од најбољих играча на терену, али због ротације неће почети против Радничког. Седамнаест момака из Омладинске школе потписало је професионалне уговоре и сигурно да Ераковић треба да им буде пример како се долази до првог тима Црвене звезде – закључио је шеф стручног штаба Дејан Станковић.

The post Станковић: Против Радничког и умора appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

5 comments

Dragan авг 4, 2020 at 22:39

Koji umor!!??? Pa tek je odigrano jedno kolo… Mister ne zna šta priča.

Reply
Backo авг 4, 2020 at 23:40

Druze, ovom izjavom si otkrio da nikada u zivotu nista nisi trenirao, i da nemas blage veze sa treningom, pripremom igraca, kondicijom… Ako se u nesto ne razumes – bolje cuti!

Reply
Dragan авг 5, 2020 at 10:29

Sta je s tobom? Otkzd ti znaš šta sam ja radio? I koliko sam „sportski“ čovek i koliko sam i šta trenirao… Iznesi svoje mišljenje, izigravaj drvenog advokata treneru Stankoviću, ali nemoj da napadaš i pljuješ nekog koji ima drugačiji stav i mišljenje. Vidi se da ti je Vučić idol, da si SNS bot, i da si verni čitalac Informera i Kurira, jer si pun besa i mržnje prema nekome koji ima drugačije mišlljenje. Budi slobodan čovek, a ne Botina Vučića, Sime Spasića, Terzića, Dekija Stankovića…

Reply
Backo авг 5, 2020 at 13:08

Prvo – kazes da napadam i pljujem, a upravo ti to radis! Ne znam samo sta ce ti to ovde, i zasto uopste spominjes sva ova imena gore?! Pricamo o treningu i pripremljenosti igraca! Verovatno jer sam pogodio da se ne razumes u sam trenig, pa te je to pogodilo.
Drugo – ja te niti napadam niti pljujem. Ja sam samo doneo zakljucak iz tvog prvog komentara. Da se razumes – ne bi mogao ono nikada da napises!
Ako te bas zanima – trener sam 29 godina. Ucio sam od (po meni) jednog od najboljih u okolini, pa i sire! Od cuvenog profesora i doktora Vladimira Koprivice. Jeste on veliki Partizanovac, ali je ogroman strucnjak u oblasti kondicije. Akcenat mu je na kosarci, ali se i te kako razume u sve sportove!

Reply
Dragan авг 6, 2020 at 00:12

Znam za profesora Koprivicu…i sve ok… verovatno sam preterao. Izvini…mislio sam da si neki klinac…

Leave a Comment