Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеТрансфериФудбал

Вулић на мети три италијанска клуба

Нови српски фудбалски шампионат започео је претходног викенда. Фудбалери Црвене звезде у премијерном сусрету рутински су на стадиону „Рајко Митић“ савладали екипу Новог Пазара резултатом 3:0, а трећи гол за нашу екипу мало је ремекдело Милоша Вулића. Мајсторски је Вулић у 81. минуту извео слободан ударац са нешто више од 20 метара и голману Новопазараца Марку Дробњаку није било спаса.

Вулићеве игре у црвено-белом дресу скренуле су на њега пажњу и иностраних клубова, па не би било чудо да баш он овог лета буде први који ће напустити црвено-бели део Топчидерског брда.

В езни фудбалер који ће ускоро напунити 24 године свакако има још доста времена да фудбалски напредује, а то су препознали и представници чак три италијанска клуба који у последње време прате сваку Вулићеву партију. Како се сазнаје за његове услуге распитивали су се представници Парме, Вероне и новог члана Серије „А“ екипе Кротонеа.

Рођени Крушевљанин фудбалски је проходао у екипи Напретка, а на половини сезоне 2018/19 преселио се у Београд и обукао црвено-бели дрес. За нашу екипу забележио је 35 наступа уз четири поготка и једну асистенцију.

Повезане вести

Leave a Comment