Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Томане: „Радим за екипу, голови ће доћи“

Црвена звезда је сјајно ушла у сезону, убедљивим тријумфом над Новим Пазаром (3:0), а врло запажен на том мечу био је и Антонио Томане, који је одбрани гостију правио велике проблеме извлачењем на бок и феноменалним кретањем у шеснаестерцу. Тријумф у 1. колу Суперлиге сматра и више него драгоценим.

Било је веома важно да тријумфујемо на отварању првенства. Прва такмичарска утакмица после припрема је увек специфична, често се дешавају изненађења, али смо и више него озбиљно приступили дуелу и нисмо остварили простора за нежељен резултат. Сматрам да ћемо из меча у меч деловати све сигурније и убедљивије – почиње Томане.

Задовољан је својим наступом, али оставља простора за још боље игре.

– Мислим да сам добро одиграо, али наравно да увек може боље. Битно је да је читав тим био на нивоу и то после заиста тешких припрема. Није било лако да из онаквог рада какав смо имали на Дивичибарама и у Старој Пазови уђемо у меч, истрчимо квалитетно и на послетку тријумфујемо, међутим, то је оно што краси велике тимове. Екипно смо били одлични, верујем да сам допринео томе, а голови ће доћи.

Томане је на сусрету против Новог Пазара иза себе, сем Иванића ког познаје од раније, имао Катаиа и Спиридоновића, момке са којима је практично први пут заиграо на такмичарском мечу.

Упознали смо се током припрема и на терену и ван терена. Чињеница је да су сјајни играчи, а са великим фудбалерима је увек лако играти. Наравно да ће то све боље изгледати како сезона буде одмицала и како се будемо све више упознавали на терену, али и против Новог Пазара је била феноменална сарадња – подвлачи Томане.

The post Томане: Радим за екипу, голови ће доћи appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment