Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Иванић: „Тек смо почели“

Стрелац другог гола на мечу против Новог Пазара Мирко Иванић није крио задовољство због одличног старта у новој сезони. Такође, Иванић подсећа да је ово тек почетак и да је веома битно да сваки играч пружи максимум.

Показали смо једну задовољавајућу партију данас, али можемо много боље. Види се да је ово прва утакмица у сезони. Тренер Станковић је рекао да ће прва утакмица бити као припремна. Тек смо почели. Такође, приметно је да смо мало уморни. Имамо мало времена да се одморимо и да следећи меч буде још бољи – почео је Иванић.

Звездина четворка подсећа да није толико важан број на дресу, колико је битно да сваки играч пружи максимум на терену.

– Свакако да ћемо имати састанак на ком ћемо сагледати све ситуације где смо могли много боље да реагујемо. Треба да будемо задовољни резултатом и игром. Очекивали смо да ће бити овако и није било изненађења вечерас. Такође, желим да кажем да не игра број на дресу, већ ми сами и да је најважније како се осећамо у тиму. Имамо своје циљеве и најважније је да свако пружи максимум.

Иванић не крије задовољство због постигнутог гола, а верује да може још боље.

Ово ми је други пенал заредом који сам постигао, имали смо малих проблема са извођењем једанаестерца на почетку прошле сезоне. Задовољан сам што сам дао гол и захвалио бих се тренеру Станковићу што ми је указао поверење за пенале и за сада то користим. Могу још много боље да играм. Осећам велику подршку и поверење од стране стручног штаба и осећам се фантастично. И када сам постигао поготак радовао сам се на специфичан начин – подвукао је Звездин везиста.

The post Иванић: Тек смо почели appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment