Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеПрипремеФудбал

Николић: „Уживаће навијачи“

Звездин креативац Вељко Николић у синоћној утакмици постигао је прелеп поготак у победи нашег тима у последњој провери летњих припрема против Борца из Бања Луке (3:0). Двадесетогодишњи везиста не крије задовољство после датог гола, а истиче да једва чека почетак првенства као и да ће му недостајати навијачи.

Драго ми је што сам поново стрелац. Дуго нисам постигао поготак, али ме то није уздрмало. Битно је да сам наставио са добрим партијама. На овим припремама смо озбиљно радили, одрадили смо 26 тренинга и на сваком смо дали макимум. Очекује нас дуго и тешко првенство, као и квалификације за Лигу шампиона. Ноге јесу тешке, међутим ми смо спремни на све и у сваком мечу идемо на победу – почео је Николић.

Млади везиста нашег тима не крије да је атмосфера у екипи феноменална.

– Много пута до сада сам говорио о феномену наше свлачионице. Сви саиграчи воле шалу и увек влада добра атмофера. Верујем да је то један од пресудних фактора свих успеха које смо до сада остварили. Такође, тренер Дејан Станковић је донео нову енергију и то нам сигурно значи.

Николић је говорио и о очекивањима од наредне сезоне.

– Искрено једва чекам да почне првенство. Ужелео сам се фудбала и утакмица што се могло видети и синоћ. Наравно, очекивања су увек највећа могућа. Главни циљ је освајање титуле првака, као и пролаз у групну фазу Лиге шампиона. Знамо колико ће бити тешко, али ми смо Звезда и морамо да побеђујемо. Сви наравно очекују велике резултате, баш као и ја. Из утакмице у утакмицу желим да будем што бољи како би екипа остваривала још боље резултате.

Момак са бројем 22 на леђима истиче да ће му недостајати навијачи.

Све успехе до сада смо просавили са њима. Наравно да ће нам фалити хук са трибина, навијачи су наш 12. играч. Били су ту и у победи и у поразу, давали су нам ветар у леђа кад год је било потребно. Ми ћемо да ти све од себе да их обрадујемо иако они неће бити ту. Надам се да ће се ситуација са корона вирусом ускоро смирити и да ће звездаши бити поново са нама у новим победама – подвукао је Вељко Николић.

The post Николић: Уживаће навијачи appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment