Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеПрипремеФудбал

Станковић: „Најважније да нема повреда“

Фудбалери Црвене звезде су максималним учинком завршили припремни период, након што су данас у генералној проби пред старт сезоне савладали бањалучки Борац, а оптимиста после меча је и тренер Дејан Станковић.

Задовољан сам јер смо сви изашли на ногама и јер нема никаквих проблема и повреда. Снажно радимо и плашимо се мало оваквих утакмица, јер би заиста била штета да неко отпадне у овом тренутку. Одрадили смо норму, истрчали смо и понављам најважније је да смо сви здрави. Још увек смо у фази рада, тешке су ноге, али виде се идеје, захтеви и драго ми је што усвајамо оно што увежбавамо на тренинзима. Има времена да то још више „затегнемо“. Велики сам оптимиста – почео је Станковић.

Ефикасни су били наши фудбалери на припремама, на четири меча постигли смо осам голова, а примили само један.

И тај који смо примили је био веома чудан, да тако кажем. Нема доброг напада без одличне одбране. Радимо на томе свакодневно и то је нешто што је важно и што ће се манифестовати у квалификацијама за Лигу шампиона. Када закључим период од 11. до 28. јула, узмем у обзир пријатељске утакмице и све оно што је урађено, морам да се захвалим стручном штабу на лојалности, професионализму и озбиљном раду, као и медико блоку који је пружио сјајну негу. Верујте да се из масерске собе није излазило. Захвалио бих се и свим људима који су били са нама на Дивчибарама и у Старој Пазови, јер смо се заиста осећали као код куће – истиче Станковић.

The post Станковић: Најважније да нема повреда appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment