Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеПрипремеФудбал

Радуловић: „Могу много више“

Андрија Радуловић је момак који је својим играма већ на почетку сениорске каријере скренуо пажњу на себе, а са одличним партијама наставио је ин а летњим припремама Црвене звезде. Осамнаестогодишњи Звездин офанзивац не крије задовољство због другог поготка на припремама, али поручује да може и мора још боље.

Одиграли смо стварно добар меч. Екипа Борца из Бања Луке је одлична екипа и ова “генералка” је сјајна увертира пред почетак првенства. Види се да још увек нисмо сто посто свежи, али верујем да ће и то за 3-4 дана доћи на своје место. Имали смо 26 тренинга, јако тешке припреме су иза нас, али све то нам је било потребно јер нас очекује јако тежак шампионат и морамо бити максимално спремни за то – нагласио је Радуловић.

Звездин бисер са бројем 49 на леђима није крио задовољство због личног учинка на летњим припремама.

Драго ми је што сам добио оволику минутажу до сада и надам се да сам је искористио на прави начин. Два поготка није мала ствар, али сигуран сам да то може и мора много боље. Сигурно је да ћу дати свој максимум и у првенству како би донео радост свим звездашима – поручио је Андрија Радуловић.

The post Радуловић: Могу много више appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment