Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуНајновијеТрансфериФудбал

Да би Ивановић заиграо у Звезди неопходно је да се поклопе одређене ствари

Руски медији су „лансирали“ информацију да ће Бранислав Ивановић у наредној сезони играти за Црвену звезду.

Из табора црвено-белих би волели овакав расплет догађаја, али се појавила и прича да би рекордер по броју наступа за Србији могао поново у Премијер лигу, овога пута у Евертон.

Како сазнаје „Информер“, постоји могућност да 36-годишњи дефанзивац заигра за шампиона Србије, али би требало да се поклопе одређене ствари.

Наиме, за такав сценарио потребно је да се Црвена звезда пласира у Лигу шампиона, као и да Ивановић до тада не потпише за неки други клуб. Подсетимо, бивши фудбалер Челсија је постао слободан играч након што му је истекао уговор са Зенитом из Санкт Петербурга.

– „Ивановић је играч који би добро дошао Звезди, али он не би дошао да игра само Суперлигу. То је човек од 36 година који је добар део каријере провео у енглеској Премијер лиги. Новац му није пресудан, али није реално убедити га да дође да помогне Звезди да побеђује у домаћим такмичењима. Ипак, ако бисмо се пласирали у Лигу шампиона, онда бисмо покушали да га ангажујемо. Наравно, под условом да он до тада не пронађе клуб. Бане и даље може да нађе клуб који ће му платити и до два милиона евра по сезони. Звезда не би могла да му да више од 700.000 евра и бонусе. Дакле, само уз Лигу шампиона имало би смисла размишљати о њему. У противном, ни он клубу не би био неопходан, упркос квалитету и искуству. У тиму су тренутно четири стандардна штопера плус млади Страхиња Ераковић, који би требало да добије минутажу“, пренео је „Информер“ изјаву неименованог извора из Звезде.

Повезане вести

Leave a Comment