Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеПрипремеФудбал

Гајић: „Максимално ка циљу“

Десни бек Црвене звезде Милан Гајић сумирао је утиске са, до сада, одрађених летњих припрема. Звездина “двојка” не крије да је задовољан урађеим, као и да је сигуран да ће резултат доћи.

Генерално сам задовољан урађеним до сад. Идемо у правом смеру. Из утакмице у утакмицу тежимо да се што боље припремимо, као и да физички растемо као екипа. Мислим да се то и видело на утакмици против Напретка. Тренер Станковић је поново поделио минутажу, у оба полувремена смо показали организовану игру са доста добрих прилика и на крају остварили победу, што је мање битно у овом тренутку, али свакако да прија – почео је Гајић.

Осврнуо се и на утакмицу са Напретком.

– Приказали смо добру игру, резултат је у овом тренутку у другом плану. Најбитније је да свако пружи свој максимум, а резултат ће онда сигурно долазити. Драго ми је и због Спиридоновића који је постигао свој првенац и желим му још много голова у црвено-белом дресу. Такође, на Катаија не треба трошити речи, феноменалан играч и сигурно је да нам много значи што су нас појачали на самом почетку припрема.

Гајић је открио и шта екипу очекује у наредна два дана, а не крије да је атмосфера у тиму Дејана Станковића феноменална.

Најбитније је да се пре свега добро опоравимо, припреме су биле изузетно напорне, остало је још два дана да затворимо циклус. Очекује нас и последња припремна утакмица, веома је битно да упишемо још једну победу и у добром расположењу дочекамо почетак припрема. За седам дана нас очекује прва такмичарска утакмица, циљ нам је да већ на премијери покажемо да се изузетно добро радило на припремама и упишемо победу против Новог Пазара. Атмосфера у екипи је заиста феноменална. Држимо се заједно и организујемо дружења која нам додатно помаже у изградњи тимског духа који нас је красио претходних година – подвукао је десни бек Црвене звезде, Милан Гајић.

The post Гајић: Максимално ка циљу appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

Jovan јул 26, 2020 at 23:55

Nadam se da ćemo uskoro u Crvenoj zvezdi gledati ozbiljnog desnog beka, a ne tebe!

Reply

Leave a Comment