Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуКошаркаНајновије

Симоновић: „Једва чекам да се поново сретнемо“

КК Црвена звезда мтс веома је поносан на чињеницу да бројни играчи који су каријеру наставили у најјачим лигама света говоре о периоду у клубу са Малог Калемегдана као оном најлепшем и најуспешнијих. Један од играча који је увек радо виђен у црвено-белој опреми је Марко Симоновић. Након успешне сезоне коју је делом провео у АБА лиги, а завршницу у Уникахи, сјајни стрелац је поново у својој кући – Црвеној звезди.

Таква вест наишла је на одушевљење свих Звездаша који су бројним порукама на друштвеним мрежама практично ‘’засули’’ Симоновића. Он је имао јасну поруку за све којима је црвено-бела боја у срцу, послао је са одмора који са породицом проводи на Златибору:

Пре свега желим да вас поздравим и да вам се захвалим на свим порукама, тој количини љубави за коју знате да је обострана. Хвала вам пуно и као што сам рекао једва чекам да почнемо, да крене сезона, да се поново сретнемо, да видимо и подржавамо једни друге и да побеђујемо заједно. Надам се да ће се све решити веома брзо и сезона кренути ускоро. Надам се да ћемо ускоро заједно бити на терену. Пуно поздрава за све, велико срце, надам се да сте добро и останите здрави – истакао је Симоновић.

 

View this post on Instagram

 

@simke_12 se zahvalio navijačima na dobrodošlici, izrazio veliku želju da se ponovo vide na terenu, u atmosferi koja svima jako nedostaje! ⚪🧬 #kkcz #TogetherWeStand #WeAreTheTeam #CrvenoBelaPorodica

A post shared by KK Crvena zvezda mts (@crvenazvezdakk) on Jul 25, 2020 at 11:01am PDT

The post Симоновић: Једва чекам да се поново сретнемо appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment