Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеТрансфериФудбал

Повратак искусног голмана

Није било у плану, али ће Црвена звезда морати да доведе новог голмана. Никола Васиљевић доживео је тежу повреду, замена је већ позната.

Причало се да би на Маракану могао син Дејана Станковића – Филип, али то неће да се догоди. Како је речено „Maxbet sportu“, близу повратка међу црвено-беле је Зоран Поповић. Искусни чувар мреже који је са Црвеном звездом освојио две титуле првака Србије, а овог лета му је истекао уговор.

Он је требало да као слободан играч пређе у Левски из Софије, али је тај трансфер пропао због кризе у коју је запао бугарски клуб током пандемије коронавируса. Зоран Поповић је уместо у Софији завршио као слободан агент. Сада ће да се врати на Маракну, али није познато да ли ће уговор да потпише на годину дана или више. Зоран Поповић се у првом мандату у црвено-белом дресу показао као одлична замена за Милана Борјана.

Црвена звезда је пројектовала да други голман ове сезоне буде повремени репрезентативац Србије Никола Васиљевић. Он је повредио раме и предстоји му пауза од неколико месеци. Видећемо хоће ли Поповић назад на место успеха, а потпис би требало да падне у понедељак…

https://www.maxbetsport.rs/zvezda-vraca-iskusnog-golmana-vasiljevic-teze-povredjen-224224/?fbclid=IwAR2paj2E6sILkyswjF45MV0A_upr0_KRKKW2Vb1u4xcvzjdst4iFFqizM88

Повезане вести

Leave a Comment