Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеПрипремеФудбал

Спиридоновић: „Гладан сам голова“

Новајлила у дресу Црвене звезде Срђан Спиридоновић није крио задовољство поводом дебитантског поготка у дресу нашег клуба. Офанзивац црвено-белих гол је посветио породици, а истиче да му је жао што није било навијача на трибинама.

Осећај је предиван. Први пут сам заиграо на Маракани и одмах сам постигао погодак. Коцкице су се лепо склопиле и захвалан сам Богу на томе. Надам се да ћу наставити у истом ритму и да ћу пружити још боље партије. Гол посвећујем својој породици. Они су увек уз мене – са осмехом ће Спиридоновић.

Офанзивац нашег клуба истиче да је цео тим црвено-белих „гладан“ успеха.

– Жељан сам фудбала. Имали смо паузу, а због короне сам кренуо и касније са тренинзима. Гладан сам голова и добрих игара. Наравно, то важи за читаву екипу. На сваком мечу желимо да покажемо колико можемо. Жељни смо победа. Тренирамо сваки дан, висок је темпо, добро је да уопште стојимо на ногама. Уморни јесмо, али мора тако. Припрему се база за оно што ће нам касније бити потребно.

Спиридоновић открива како је играти на Маракани, а не крије да му фале навијачи.

Криво ми је што нема навијача, али је свакако сјајан осећај изаћи на Маракану и постићи погодак. Надам се да ће се ситуација са корона вирусом смирити и да ћемо играти мечеве пред њима. Саиграчи ми стално говоре колико им они значе, а ја верујем да ћемо се убрзо радовати новим успесима – подвуко је 26-годишњи фудбалер црвено белих.

The post Спиридоновић: Гладан сам голова appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment