Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Звезда одрадила први тренинг у Пазови

Фудбалери Црвене звезде одрадили су први тренинг по доласку у Стару Пазову на којем су превасходно радили на брзини и тачности додавања.

Пре почетка рада на терену, изабраници Дејана Станковића обавили су неопходну активацију у теретани. На прописаном растојању Звездини фудбалери су уз помоћ реквизита радили на вежбама снаге, координације и баланса.

После пола сата, изашли су на терен спортског центра ФСС-а како би обавили додатна загревања пред данашње изазове. Подељени у две групе усавршавали су тачна додавања уз помоћ малих голова. Нашим играчима није сметало ни прилично спарно време како би марљиво радили на терену. Небројано пута се чуло – Браво момци, идемо још јаче – као и аплаузи од стране шефа стручног штаба Дејана Станковића и његових помоћника.

Голмани су радии одвојено под будним оком тренера Пјерлуиђи Бривиа. Чувари мреже су на овом тренингу акценат ставили на координацију покрета, као и на одбрани гола.

После сат и по времена рада, првотимци су се упутили на заслужени одмор, али их већ од 17 часова очекује још један тренинг.

The post Звезда одрадила први тренинг у Пазови appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment