Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеТрансфериФудбал

Навијачи стопирају трансфер Марија Јурчевића

Црвена звезда је заинтересована за левог бека љубљанске Олимпије Марија Јурчевића, али како сада ствари стоје тешко да ће се овај потенцијални трансфер реализовати.

Јурчевићу истиче уговор по завршетку шампионата Словеније, а Дејан Станковић га види као замену за Милана Родића, јер 25-годишњи фудбалер има српске корене и наступао би као домаћи играч.

Ипак, како сазнаје „Информер“, томе се противе „Делије“, које су у случају трансфера најавиле бојкот утакмица. Наводи се да је разлог тај што је Јурчевићу отац Хрват, па иако му је мајка Српкиња, а он има словеначки пасош, није добродошао у Црвену звезду.

– „Није тајна да руководство клуба са „Маракане“ не доноси одлуке које су у супротности са ставовима навијача. „Делије“ не воде клуб, али њихово мишљење је веома важно. Кад је реч о ангажовању хрватских фудбалера или оних који су играли у Партизану, њихов став је јасан – то не долази у обзир. Станковић им је напоменуо да је Јурчевићу мајка Српкиња. Речено му је да играч са таквим именом и презименом не може да игра за Звезду“, пише „Информер“, позивајући се на близак извор клубу из Љутице Богдана.

Повезане вести

4 comments

Veteran Sever јул 23, 2020 at 01:38

Da li je ovo normalno? Šta smo mi? Neki profašistički klub koji prebira po krvnim ztncima igrače? A Severna tribina je za etničko čišćenje…šta li? Pa ovo je sve bolesno…

Reply
Mića јул 22, 2020 at 17:17

Ja ne znam dokle ćemo više da širimo debilizam, kao da smo još u 18 veku. Kod nas evolucija ide u pogrešnom smeru.

Reply
МаркоСи јул 22, 2020 at 12:29

Боже како је то глупо!? Значи данас не би могли за Звезду да играју Роберт Просинечки или Рефик Шабанаџовић или чувени врањанац Михаљ Кери? Што не стопирају трансфере гомиле странаца који праве енормне штете клубу? Што нису стопирали трансфер Ван Ла Преваре, Кањаса, Жандера, Иванића (који је бар 5 пута изјавио да неће да игра за Звезду) који краду минуте много квалитетнијој и талентованијој Звездиној деци?

Reply
Ziky јул 21, 2020 at 21:01

.ebeš klub u kojoj navijači vode klubsku politiku, samo privatizacija pa ko hoce da gleda neka gleda a ko ne pa i ne mora.I ja sam Zvezdas i bodricu ko gid se bori za dres i grb!!!

Reply

Leave a Comment