Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеПрипремеФудбал

Подршка Делија на Дивчибарама

Наши фудбалери одрадили су други тренинг осмог дана припрема на Дивчибарама и то по, њима омиљеном, кишовитом времену. Тренинг је почео посетом навијача који су направили бакљаду и песмом подржали Звездине снаге истакавши поруку “И кад не чујеш наш глас знај да си део нас!”.

Потом наши играчи су обавили загревање како би се мишићи што пре привикли на хладно време. Замисао главног кондиционог тренера Федерика Панонћинија наши фудбалери претварају у дело, а такође у одличном су ритму што представља додатму снаге нашег тима.

Иако је киша падала јачим интезитетом, терен хотела „Црни врх“ је у одличном стању, а то је неопходан сегмент за увежбавање игре. Стручни штаб је за Звездине фудбалере и овог пута спремио оно што највише воле – лопту. Пре саме игре, одиграли су и популарну шеву.

Затим се прешло и на игру на два гола, на скраћеном терену, а Звездине снаге су биле подељене у три екипе. Тимови су се такмичили, али истовремено слушали савете стручног штаба и марљиво их претварали у дело. Могли су се чути повици хвале упућени од стране Дејана Станковића, али и осталих тренера. Игра је постајала све занимљивија, пљуштали су голови, одбране, али и феноменални потези наших фудбалера.

На крају, победник је био само један, а ту екипу су чинили Борјан, Дегенек, Милуновић, Гобељић, Јовичић, Вулић, Катаи, Спиридоновић и Радуловић.

Наши момци су се после сат и по времена упутили ка хотелу на заслужени одмор после два напорна тренинга, а већ сутра их очекују нови изазови на Дивчибарама.

The post Подршка Делија на Дивчибарама appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment