Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеПрипремеФудбал

Спиридоновић: „Желим голове и асистенције“

Прво појачање у летњем прелазном року Срђан Спиридоновић прикључио се Звездин припремама пре два дана и сада пуном паром тренира како би био још спремнији. Брзоноги крилни нападач не крије задовољство што је дошао у највећи клуб на Балкану.

Корона ме је мало укочила и нисам био ту од самог старта припрема. Десило се ненадано, али шта је ту је. Пресрећан сам што сам стигао на Дивчибаре, упознао сам се са свим саиграчима, тренерима и стварно сам одушевљен како су ме прихватили. Задовољство ми је што сам део оваквог тима који може и жели много – почео је Спиридоновић.

Момак, који ће носити број “70” на леђима, није имао много времена за упознавање са Дејаном Станковићем.

– Убеђен сам да ће наша сарадња бити сјајна. Од њег амогу много да научим. Он је фудбалска легенда и верујем да ћемо његову визију и филозофију на терену претворимо у дело. Ништа нам не стоји на путу да тако и буде. Очекивања од ове сезоне су наравно највећа – дупла круна и групна фаза у Европи. Све ћемо урадити да постигнемо најбољи резултат.

Спиридоновић нам открива и како изгледа тренирати на српској планини, као и ко му је цимер и у соби.

– Имамо сјајне услове овде на Дивчибарама. Од хотела, теретане, спортске сале као и исхране. Сада је само на нама да вредно радимо и тренирамо. Верујем да ћемо се одлично спремити за почетак првенства. Најбољу комуникацију за сада имам са Гобељићем, Јовичићем и мојим цимером Јованчићем.

На личном плану, Спиридоновић нам је пренео каква су његова очекивања.

На првом месту је да помогнем екипи што више могу како би Звезда постигла најбоље резултате. Такође, волео бих да постигнем што више голова, као и да асистирам саиграчима. Не у смислу да будем себичан и да будем у центру пажњу већ да екипа што боље игра и постиже резултате – подвукао је Срђан Спиридоновић.

The post Спиридоновић: Желим голове и асистенције appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

Gogi јул 19, 2020 at 11:59

Imam neki osecaj da ce Srdjan ako ga zaobidju povrede u sva 3 takmicenja sasiti bar nekih 10-15 golova i imati jos toliko asistencija…

Reply

Leave a Comment