Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеПрипремеФудбал

Звезди прија “јесен” на Дивчибарама

Чета Дејана Станковића одрадила је једанаести тренинг на терену хотела „Црни врх“. Овога пута он је био посвећен техничко-тактичком раду.

Наши фудбалери свакодневно марљиво раде и максимално користе ове „септембарске дане“ у јулу на Дивчибарама како би се што боље припремили за изазове у предстојећој сезони. Иако је било 11 степени, то није сметало нашим првотимцима како би на терену одрадили све што је за њих припремио стручни штаб.

Прво су у спортској сали, на прописаном одстојању, наши фудбалери обавили уобичајено загревање и разгибавање неопходно за добру припрему тренинга како би се мишићи добро загрејали.

Затим су се поделили у две групе. Једна је радила офанзивни део, док је друга увежбавала одбрану гола, да би потом биле спојене у једну. Фокусирано и озбиљно су приступили наши фудбалери који су упијали савете Звездиних тренера како треба да се крећу по терену.

После тога Звездини првотимци радили су на убрзавању додавања на мале голове на скраћеном терену. Лопта у ногама и осмех на лицу главни су фактор успеха и задовољства. Игра је постајала све течнија и бржа, а добри потези наших фудбалера мамили су аплаузе стручног штаба, а тренер Дејан Станковић задовољно је повицима бодрио своје играче. Голмани су радили одвојено под будним оком тренера Федерика Панонћинија.

Наше фудбалере данас очекује још један тренинг од 18 часова.

The post Звезди прија “јесен” на Дивчибарама appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment