Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеПрипремеФудбал

Матић: „Савети искусних играча много значе“

Поуздани везиста и момак који је прошле сезоне био један од запаженијих у тиму наших омладинаца који су правили сјајне резултате у Европи је Алекса Матић. Он је прикључен припремама првог тима, због чега је веома поносан.

Велика је привилегија бити део сениорске екипе Црвене звезде. Поносан сам на чињеницу да могу да радим под командом Дејана Станковића и да будем део тима који је сачињен од феноменалних фудбалера. Тренинзи су веома захтевни, али то је нормално када си у великом клубу – почиње везиста рођен 2002. године.

Матић је стартовао на јучерашњој утакмици у којој је Црвена звезда савладала ИМТ резултатом 2:0.

– Био је тежак меч, јер заиста имамо веома напорне тренинге. Ноге су тешке, али најважније је да смо успели да тријумфујемо. Победе су битне и у пријатељским сусретима.

Слободно време проводи са другарима из омладинског погона.

Држимо се заједно, сви ми који смо прекомандовани из омладинаца. Дружимо се, идемо на оброке, проводимо време у соби, преносимо утиске, бодримо се. Наравно, морам да напоменем и да су нас старији саиграчи феноменално прихватили. Много ми значе њихови савети, као и похвале. Свестан сам колико могу да научим од њих. Исто важи и за сугестије Мистера. Знамо какав је био играч, а сигуран сам да ће имати и такву тренерску каријеру – подвлачи Матић.

The post Матић: Савети искусних играча много значе appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment