Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеПрипремеФудбал

Панков: „Направићемо велики успех и ове сезоне“

Херој пенал серије и победе над Копенхагеном, Радован Панков изнео је утиске са почетка припрема на Дивчибарама. Звездин дефанзивац истиче да су услови на српској планини одлични, да се екипа озбиљно припрема, а обећао је навијачима да ће црвено-бели и ове сезоне направити велики успех.

После три напорна дана, имали смо нешто лаганији темпо тренинга, што је свакако припрема пред дупле тренинге који нас очекују у наредним данима. Радимо у најбољим могућим условима како бисмо спремни дочели поход на Суперлигу, Куп Србије, али и Лигу шампиона. Мислим да смо једина екипа које се припрема на Дивчибарама, радимо у миру и тишини, уз то хотел је сјајан тако да су сви предуслови за одличне припреме ту – истакао је Панков.

Изабраници Дејана Станковића су прва екипа која тренира на недавно изграђеним теренима на Дивчибарама.

Терен је заиста одличан, један је од најбољих у Србији на којем сам имао прилику да играм. Трава изгледа сјајно. Заиста сам срећан што ћемо ове године целокупне припреме одрадити у Србији. Први пут сам на Дивчибарама, утисак је сјајан, види се да је нов комплекс и да није још увек завршен, али када се то буде десило сигуран сам да ће бити један од бољих у нашој држави – нагаласио је Панков и додао:

– Припремамо се озбиљно, ради се на сваком сегменту игре, како на снази, тако и на тактици. Међутим, претходних дана радили смо изузетно јако, управо због тога нам је данас пријало што смо мало спустили ритам тренинга, како бисмо имали дан опоравка и прикупили енергију за наставак тренажног процеса.

Припремама првог тима прикључена су и пет играча наше Омладинске школе.

– Услед ситуације изазване корона вирусом, неколико саиграча морало је да остане у Београду и шансу су добили момци који су будућност Црвене звезде. Показују изванредну жељу и труде се на сваком тренингу, спремни су да уче и раде што је и најбитније за њихов развој у овом тренутку.

Штопер Црвене звезде имао је поруку за навијаче, који припремни период редовно прате на друштвеним мрежама и телевизији нашег клуба.

Позвао бих све навијаче да нас подрже у првој утакмици на којој буде било дозвољено присуство публике, а ми им обећавамо да ћемо и ове сезоне направити велики успех – подвукао је Радован Панков.

The post Панков: Направићемо велики успех и ове сезоне appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment