Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеПрипремеФудбал

Звездаши сјајно одрадили „би-би“ тест

Фудбалери Црвене звезде јутрос су око 10 часова истрчали на терен хотела „Црни врх“ како би одрадили седми тренинг на којем су истрчали „би-би“ тест и показале сјајне резултате.

Изабраници Дејана Станковића сваким даном све више раде и напредују. После јучерашњег дана, када су имали један тренинг и слободно поподне, стручни штаб је нашим играчима припремио прави тест.

Реч је о „би-би“ тесту који је право мерило физичке припремљености кроз истрчавања деоница у одређеном временском интервалу. Пре трчања, наши фудбалери су одрадили неопходно загревање кроз активацију.

Затим је уследило право „мучење“ Звездиних снага. Подељени у две групе, одрадили су „би-би“ тест. Уз константно мотивисање од стране Дејана Станковића, наши фудбалери пружили су максимум, а о томе сведоче и осмеси на лицима наших тренера, као и аплауз на крају тренинга.

Један од најмлађих фудбалера, Илија Бабић, показао је сјајне резултате на данашњем трчању.

Пре свега сам срећан што сам на припремама са екипом. Много значи када млади фудбалери добију шансу да се покажу и у првом тиму. Трудим се да пружим максимум јер знам колико могу. На данашњем тесту сам ишао до последњег атома снаге – рекао је Бабић.

Бабич је један од најбољих омладинаца из прошле сезоне, а сада је добио шансу и код Дејана Станковића да покаже шта зна.

Сама чињеница да радим са таквим играчем и човеком као што је Станковић је довољна сатисфакција за мене. Значе ми његове похвале и аплаузи, али и критике. Још увек сам млад и треба да прође одређен период како би дошао до коначног циља. То је наравно, деби и гол у првом тиму, а верујем да ћу то и остварити – подвукао је Бабић.

Голмани су радили одвојено са тренером Пјерлуиђи Бривиом, а њихове вежбе су подразумевале координацију покрета.

The post Звездаши сјајно одрадили „би-би“ тест appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment