Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКошаркаНајновијеТрансфери

Браун „доводи“ плеја?

Од момента када је и званично саопштено да се кошаркашка сезона 2019/20 неће наствити и када је потврђен састав Евролиге у наредној такмичарској години настала је велика помама за најбољим кошаркашем црвено-белих. Лоренцо Браун је током претходна готово два месеца повезиван са италијанским Арманијем, грчким Панатинаикосом, као и са „поносом Израела“ екипом Макабија.

Данас се коначно појавила и инфомација да је ова летња сага окончана. Лоренцо Браун Београд мења Истанбулом где ће наредне сезоне наступати за екипу Фенербахчеа којег ће са клупе предводити селектор српске националне селекције Игор Кокошков.

Прелазак Брауна у Фенербахче може бити и позитиван за наш клуб који такође тражи играча на позицији организатора игре. Наиме, како смо вас информисали пре неколико дана на мети спортског сектора клуба са Малог Калемегдана налази се плеј литванског Жалгириса Томас Вокап. Треба напоменути да је за овог играча поред Црвене звезде заинтересован би управо Фенербахче, па је потпис са дојучерашњим Звездиним кошаркашем аутоматски оставио наш клуб као једини озбиљно заинтересован за америчког кошаркаша који је претходну сезону провео у клубу из Каунаса.

Повезане вести

Leave a Comment