Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеПрипремеФудбал

Станковић и Милијаш “тестирали” голмане

Првотимци Црвене звезде данас су око 11 часова одрадили једини тренинг четвртог дана припрема на Дивчибарама. Овога пута, стручни штаб је фокус бацио на вежбе снаге, баланса и издржљивости, као и на тактику.

Почело је уобичајеном активацијом кроз вежбе разгибавања како би се наши фудбалери што боље загрејали за предстојећи тренинг. Затим је стручни штаб поделио тим на две групе. Прва група је на терену хотела “Црни врх” до ситних детаља увежбавала тактичке замисли тренера Дејана Станковића и његових помоћника. Упијали су информације Звездини првотимци, а како и не би кад за учитеља имају једног од најбољих везних фудбалера српског фудбала.

Док је прва група била на терену, друга је радила у спортској сали на вежбама снаге, баланса и издржљивости уз помоћ еластичних трака, фитнес и баланс лопти. Наши играчи су, под будним оком кондиционог тренера Федерика Панонћинија марљиво приступили на свакој вежби.

Групе су се, после непуних 45 минута, замениле, тако да је сваки играч пођеднако радио и на снази у спортској сали и на тактичком делу тренинга. Када су обе групе одрадиле све што се од њих тражило, окупили су се на центру терена и кроз неопходно истрезање разговором завршили су данашњи тренинг.

Чувари мреже су и овог пута радили одовојено са тренером Пјерлуиђи Бривиом, а занимљиво је да су се, пред голманског крај тренинга, придружили и Ненад Милијаш и Дејан Станковић који су им шутирали на гол и тако им задали праве муке.

The post Станковић и Милијаш “тестирали” голмане appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment