Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуНајновијеТрансфериФудбал

„MaxBet sport“: Саудијци одводе Јованчића, Звезди 800.000€?

Већ два прелазна рока Душан Јованчић је на излазним вратима Црвене звезде, а овог лета се изгледа налази за корак ближе до селидбе у иностранство. После Ференцвароша, који је показао интересовање, стигла је конкретна понуда из Судијске Арабије.

На адресу шампиона Србије је, према сазнању „MaxBet sporta“, стигла званична понуда Ал-Тавуна. Реч је о екипи која је већ куповала у Србији, када је из Партизана ангажовала Леандра Тавамбу.

Прволигаш из Саудијске Арабије спреман је да плати 800.000 евра, али Црвена звезда ће да покуша да извуче веће обештећење. Ипак, тешко да ће моћи да тражи више од 1.000.000 евра.

У овој азијској држави је остало јос осам кола до краја актуелне сезоне, а услед прекида због пандемије коронавируса такмичење ће да се настави 1. августа. План је да нова сезона стартује у септембру, тако да има времена да два клуба утаначе посао. Мађарска или Саудијска Арабија, одлука је на Звезди, али и на Јованчићу.

Везиста је тренутно у двонедељном карантину због коронавируса, а прошле сезоне је одиграо укупно 27 утакмица и постигао један погодак за 2.023 минута на терену. Дошло је време за његов први ангажман преко границе.

(извор: maxbetsport.rs)
https://www.maxbetsport.rs/vezista-ima-ponudu-iz-saudijske-arabije-zvezdi-800-000-evra-221950/

Повезане вести

3 comments

Hadži Dragan NBG јул 14, 2020 at 08:49

Ma nek daju koliko hoće samo idi, čovek je rašrafljen, ne ume ni da trči, može i u Jagnjilo da se vrati ponovo.

Reply
Gogi јул 14, 2020 at 05:46

Ima jos minimum 7 igraca koji treba da odu kad bi mogli sve da ih zavaljamo za slicnu cifru i za tih 6-7 miliona dovedemo 3-4 krstena pojacanja i sa njima,Kataijem,Sanogom i kosturom tima iz proslih sezona Borjan,Degenek,Gobeljic,Pankov,Rodic,Ben da se krene u nove pobede…Vasiljevic,Hajdin,Vulic,Ivanic,Milunovic,Vukanovic,Simic,Spiridonovic su ok za duzu klupu i rotaciju jer ce biti dosta utakmica na tri fronta njima pruzati sansu da ulaze sa klupe ali ne u Evropskim utakmicama samo u slucaju povreda i kartona i koristiti ih u rotaciji u prvenstvenim i kup utakmicama od mladih Erakovic,Gavric,Radulovic,Krstovic,Petrovic,Nikolic,Katic mozda Erakovic i Gavric dati im sansu u prvenstvu zbog ovih novih pravila o mladim igracima ostale isto isprovati u nekim prvenstvenim i kup utakmicama u rotaciji…

Reply
krvavi zvezdas-DE јул 13, 2020 at 21:34

kamo sreće da ode i za 800.000 dinara..ajte ljudi čovek nije za ozbiljan fudbal

Reply

Leave a Comment