Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеПрипремеФудбал

Појачана конкуренција међу голманима

Екипа Дејана Станковића је у 18 часова истрчала на терен хотела „Црни врх“ како би одрадила други тренинг другог дана на Дивчибарама. Новина на данашњем тренингу је та што се екипи придружио и чувар мреже омладинске селекције Марко Ћопић (2003).

Талентовани голман је тако пети млади играч који ће припреме провести са првим тимом Црвене звезде уз Митровића, Лазетића, Бабића и Матића. Ћопић је добио прилику да стекне искуство пре свега од тренера голмана Бривиа, као и старијих колега Борјана, Васиљевића и Катића.

Тренинг је почео лаганим загревањем и разгибавањем мишића на центру терена. Затим су кондициони тренери на челу са Федериком Панонћинијем наше фудбалере подвргли вежбама снаге и кординације. Уз помоћ еластичних и фитнес лопти Звездине снаге су показале предан и посвећен рад, а све у циљу што боље припреме.

После тога се радило на преношењу тактичких замисли стручног штаба на терен. Дефанзивна и офанзивна линија фокусирале су истовремено на побољшању кретње, као и на брзини и тачности додавања. Још једном се видео озбиљан приступ наших фудбалера, а тренер Дејан Станковић је имао осмех на лицу и аплаузима хвалио своје момке.

После двосатног рада на терену Звездини играчи отишли су на заслужени одмор, јер их веч сутра очекују нови изазови.

The post Појачана конкуренција међу голманима appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment