Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеПрипремеФудбал

Забрањене пријатељске утакмице у Београду и појединим градовима

Припреме српских суперлигашких клубова за нову сезону увелико су у току. Како је планирано нови шампионат требао би да почне 1. августа, али због свеопште здравствене ситуације већ сада се може довести у питање старт првенства у сезони 2020/21. Наиме, све је више клубова у којима се појављују оболели од вируса COVID-19, а међу њима је и наша екипа која је из тог разлога на прву фазу припрема отпутовала значајно ослабљена. Чак шест наших фудбалера Марко Гобељић, Бранко Јовичић, Душан јованчић, Вељко Николић, Страхиња Ераковић и новајлија Срђан Спиридоновић остали су у Београду где ће провести наредних 14 дана у карантину.

Како се сазнаје услед наведних разлога данас су клубови обавештени да се у Београду, Ужицу, Крагујевцу, Новом Пазару и Нишу не могу одигравати пријатељски сусрети јер представљају велики ризик од поввећаног ширења вируса.

Сада остаје да се види да ли ће клубови моћи да иду у госте једни другима у тренинг кампове на Златибору и Дивчибарама. За сада стоји да утакмице у камповима могу да се одиграју, али без присуства публике.

Повезане вести

Leave a Comment