Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОбавештењаФудбал

Звезда почела припреме

Фудбалски клуб Црвена звезда данас је почео летње припреме под командом шефа стручног штаба Дејана Станковића.

После скоро три недеље паузе Дејан Станковић је данас прозвао играче на које рачуна за следећу сезону, а а након прозивке ће бити одрађен и једини тренинг у Београду. После тога првотимци нашег клуба селе се на Дивчибаре, где ће имати одличне услове за двонедељни рад.

На прозивци се нису појавили фудбалери који су добили позитиван налаз на корона вирус – Марко Гобељић, Бранко Јовичић, Душан Јованчић, Вељко Николић, Страхиња Ераковић, Срђан Спиридоновић. Они ће остати у Београду где ће наредне две недеље провести у карантину.

Такође, Ричмонд Боаћи због лакше повреде остаје у Београду неколико дана где ће бити на терапијама, али ће се касније прикључити екипи.

На данашњој прозивци Дејан Станковић има на располагању 26 фудбалера: Милан Борјан, Никола Васиљевић, Андрија Катић, Милош Дегенек, Стефан Хајдин, Милан Гајић, Радован Панков, Немања Милуновић, Срђан Бабић, Милан Родић, Секу Саного, Алекса Матић, Милош Вулић, Хозе Кањас, Његош Петровић, Жељко Гаврић, Александар Катаи, Мирко Иванћ, Матео Гарсија, Вељко Симић, Андрија Радуловић, Ел Фарду Бен, Алекса Вукановић, Милан Павков, Антонио Томане и Никола Крстовић.

Играче су поздравили генерални директор Звездан Терзић и спортски директор Митар Мркела.

 

Повезане вести

Leave a Comment