Moja Crvena Zvezda
АрхиваДомаћи шампионатФудбал

Slovan bi za Salatu pola miliona

Kornal Salata

Prema rečima menadžera Anđelka Jurkića, Slovan iz Bratislave traži za otkup ugovora Kornela Salate sumu od oko pola miliona evra.

Pregovori sa slovačkim klubom su u punom jeku, a naši predstavnici pokušavaju da izdejstvuju plaćanje na rate, te smanjenje obeštećenja, ali bi Slovan u tom slučaju dobio i procenat od naredne prodaje sjajnog defanzivca.

„Na odmoru sam, spreman za dogovore svake vrste, ukoliko je Slovan voljan da se upusti u razgovore. Pa ko ne bi došao u Zvezdu? Znam da se radi o klubu velike tradicije koji je svojevremeno bio prvak Evrope i sveta, a u dvomeču koji smo odigrali letos uverio sam se da sada ima veoma dobru ekipu. Ukoliko su čelnici spremni za dogovor sa Zvezdom i ja sam vrlo raspoložen da razgovaram o novoj stanici u karijeri“, rekao je Salata i dodao da bi želeo da u Zvezdu dođe u „paketu“ sa Mariom Božićem, koji je svoje uslove ugovora već dogovorio:

„Božić je moj veliki prijatelj, sjajan fudbaler i pre svega čovek. Bilo bi lepo kada bi prešao u Crvenu zvezdu i meni bi bilo lakše.“

Повезане вести

1 comment

Comments are closed.