Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуКошаркаНајновијеТрансфери

Звезда близу четвртог појачања?

Црвена звезда је врло активна на летњој кошаркашкој пијаци. Стигли су Лендри Ноко из Албе, Џордан Лојд из Валенсије и Кори Волден, прошле сезоне играч Партизана. Клуб тражи још једног играча који може да игра на позицијама 1 и 2, а према наводима портала Спортандо, близу Малог Калемегдана је Ленгстон Хол, до сада играч грчког Промитеаса.

Американац је почетком лета већ довођен у везу са Звездом, а извори преносе да су преговори далеко одмакли. Хол Има 28 година и претходне три сезоне је играо за Промитеас у којем је остварио више него пристојне бројке. У Еврокупу је просечно убацивао 11.4 поена и бележио 5.7 асистенција. У грчком првенству је имао учинак од 9.5 поена и 6.5 асистенција.

Хол је европску каријеру почео у Италији, играјући за Пистоју и Канту. Наставио је у Бону, одакле се прселио у Колосос са Родоса. Пре доласка у Промитеас, био је члан Цибоне, али се у Загребу задржао само три месеца.

(извор/фото: maxbetsport.rs)
https://www.maxbetsport.rs/zvezda-blizu-dovodjenja-bivseg-igraca-cibone-pregovori-su-odmakli-221203/

Повезане вести

6 comments

Gogi јул 9, 2020 at 03:34

Idemo da osvojimo Evroligu 🙂

Reply
dusan јул 9, 2020 at 00:13

iz promiteasa? mora da je odlican.

Reply
Dušan јул 9, 2020 at 10:37

Vidi se da „pratiš“ košarku, Promiteas je u prethodnoj sezoni igrao odlično. Ovog igrača su tražili Olimpijakos i PAO. Kod Saše Obradovaća će imati ulogu drugog pleja, tako da verovatno legenda Crvene zvezde i naše košerke, koji je takođe bio plej- zna šta mu treba u timu koji sklapa!

Reply
dusan јул 9, 2020 at 16:46

pa ja ga hvalim a ti ovde objasnjavas da je sasa obradovic bio plej i legenda nase kosarke. jel stvarno bio?

Reply
Dušan јул 9, 2020 at 18:38

Prvo si ironično konstatovao, sad se praviš pametan, a uz sve to si i nepismen u 21.veku- što je tužno. Uzmi bukvar, velika i mala slova, pravopis SRPSKOG jezika.

Reply
dusan јул 10, 2020 at 07:18

ne vredi. tesko je pricati sa nekim ko je i pismen i pametan i „prati“ kosarku. sad sam ironican.

Leave a Comment