Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуНајновијеТрансфериФудбал

Гарсија се враћа у Солун

После вести да је Арис спреман да плати за Матеа Гарсију два милиона евра, нова вест стиже из Солуна. Аргентинац облачи жуто-црни дрес.

Дуго Арис жели у своје редове да врати Матеа Гарсију. Аргентинца који је у сезони 2018/2019 носио жуто-црни дрес. По речима менаџера Матеа Гарсије, Алехандра Де Бартола, омалени нападач је нови члан Ариса. То је потврдио у разговору за “Спорт 24”.

– „Матео је од старта желео да се врати у Арис. Једино што је недостајало да се посао заврши је сагласност Црвене звезде, а напокон смо дошли до договора. Све ће да се заврши у наредних недељу дана“ – рекао је Де Бартоло.

Црвена звезда би на име обештећења од Ариса требало да добије два милиона евра. Подсетимо, црвено-бели су Аргентинца платили 2,2 милиона евра од Лас Палмаса. У целу причу око трансфера Матеа Гарсије био је повезан Олимпијакос, али “Спорт 24” пише да то није истина.

(извор: maxbetsport.rs)
https://www.maxbetsport.rs/bartolo-zvezda-je-pristala-aris-ima-novog-napadaca-221169/?fbclid=IwAR1P_L08Lo8v8ZYNCZv94h915xe0558icbJFMXTu6MclLmb0WeaMdyAYHBo

Повезане вести

1 comment

окнарб јул 8, 2020 at 23:04

ДОВЕДИТЕ ђУРИЧИЋА,ЛАЗОВИЋА КРУНИЋА,ПАВЛОВИЋА АКО СТИЖЕ КАТАИ И ДВОЈИЦУ СКАНДИНАВАЦА У ОДБРАНИ ,ПА ДА ВИДИТЕ КАКО ЋЕ ОНДА ЗВЕЗДА ИГРАТИ.ОВА НЕИЗВЈЕСНОСТ ПЛАШИ ДА СЕ МОЖЕМО ЧАК У ПРВИМ КОЛИМА ОПРОСТИТИ ОД ЕВРОПЕ ,ПА ЋЕ НАМ ОПЕТ КАО ИЗГОВОР СЛУЖИТИ ДА МНОГО БОГАТИЈИХ КЛУБОВА ЗНА ИСПАСТИ У РАНОЈ ФАЗИ

Reply

Leave a Comment