Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеТрансфериФудбал

Синиша Михајловић заинтересован за Андрију Радуловића

Андрија Радуловић је прославио 18. рођендан. Од тренера Дејана Станковића најлепши поклон је добио непуних месец дана пре пунолетства приликом да дебитује за први тим и осети чар вечитог дербија, клуб му је припремио торту и пажњом показао да су од њега велика очекивања, али неће бити изненађење да талентовани крили нападач овог лета већ буде продат.

Црвена звезда није у ситуацији да одбија понуде у реалним размерама, део буџета мораће да се попуни кроз трансфере. Млади су увек посебно цењени, колико год за навијаче биле болне продаје најталентованијих, преко њих се најлакше попуне рупе у каси.

Менаџер Федерико Пасторела, чији је сарадник некадашњи играч Црвене звезде и Лација Душан Баста, увелико ради на проналажењу најбоље комбинације за Радуловића и Црвену звезду.

Са Маракане су стигли сигнали да су расположени за преговоре у случају адекватне понуде. Радуловићев менаџер је некадашњи голман Игор Којић, али како често бива понуду доноси агент који је близак са заинтересованим клубом.

Део финансијског колача добија и онај са којим играч има уговор, што би требало да се реализује и у овом послу.

Новинар италијанског „Коријере дело спорта”, Фабио Сплендоре, објавио је пре неколико дана да је Милан заинтересован за Радуловића, али да се после сазнања за немеру градског ривала озбиљно распитивао код Дејана Станковића о бисеру из Котора и Интер.

Навео је реномирани хроничар спортских дешавања на Чизми и да је Шалке био пре коронавируса на прагу потписа уговора са Андријом, а да све прати и Валенсија.

Према сазнањима „Журнала”, Радуловић би могао у неки од мањих италијанских клубова. Интересовање за омладинског репрезентативца Србије показује Болоња и једна екипа из Серије Б. Црвена звезда неће пристати за мање обештећење од два милиона евра.

(извор: zurnal.rs)

Повезане вести

Leave a Comment