Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеТрансфериФудбал

ТСЦ купује на Маракани

Омладинац Црвене звезде Едвин Елевен напустио је стадион „Рајко Митић“ и преселио се у редове најпријатнијег изненађења недавно завршеног шампионата екипе ТСЦ-а из Бачке Тополе.

Поводом преласка у нови клуб млади фудбалер је за „Спортски журнал“ изјавио:

– „Драго ми је да сам прешао у клуб као што је ТСЦ, мислим на феноменалну екипу и сјајне услове. Сад моћи ћу још више да напредујем поред шефа Золтана Саба и помоћника, као и фантастичних саиграча. На мени је да радим, трудим и што боље покажем.“

Доскорашњи Звездин омладинац рођен је 25. марта 2002. године. Лета 2017. стигао је на београдску Маракану из новосадске Војводине, а од јесени конкурисаће за најбољи састав екипе из Бачке Тополе.

Истовремено како се сазнаје ово неће бити једини трансфер овог лета на релацији Црвена звезда – ТСЦ. Тренер екипе из Бачке Тополе Золтан Сабо има велику жељу да ангажује брзоногог везисту нашег клуба Југа Станојева. Станојев је претходну сезону провео у нашој филијали екипи Графичара, а поред чињенице да је неколико пута био на припремама са првим тимом очигледно неће дочекати да обуче црвено-бели дрес на некој званичној утакмици нашег клуба.

Повезане вести

Leave a Comment