Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеТрансфериФудбал

„MaxBet sport“: Звезда довела нападача

Два клуба договорила су све услове и до 9. јула нападач Фамаликаа би требало да дође у Београд. Обештећење није мало за наше услове, а требало би да буде плаћено на три рате.

Дуги преговори најзад су завршени, како „MaxBet sport“ сазнаје, Црвена звезда је завршила друго појачање овог лета. Реч је о већ помињаном нападачу Фамаликаа – Андерсону Силви. Два тима утаначила су посао који би требало да се реализује најкасније до 9. јула. Две недеље водили су се преговори српског шампиона и Португалаца да би на крају пао договор.

Андерсон Силва у Црвену звезду стиже за трансфер вредан 800 хиљада евра, што је за 200 хиљада европских новчаница више од прве понуде црвено-белих. Трансфер ће да буде реализован у три рате, а позната је и динамика исплате. По информацијама које стижу из Португалије реч је о нападачу који се разликује од свих које клуб из “Љутице Богдана” има Милана Павкова, Томанеа и Ричмонда Боаћија.

Првенство у Португалији траје све до 26. јула, али ће 22-годишњи Бразилац раније напустити Португалију. Андерсон Силва би наредних дана требало да стигне у Београд. Млади нападач је у Фамалисао стигао из Гуаранија 2017. године. Подсетимо, Црвена звезда је до сада довела крилног нападача Срђана Спиридоновића.

(извор/фото: maxbetsport.rs)
https://www.maxbetsport.rs/maxbet-sport-saznaje-zvezda-dovela-napadaca-iz-brazila-na-tri-rate-219841/

Повезане вести

Leave a Comment