Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Звезда = Србија | Чачак – Немања Милуновић

Фудбалски клуб Црвена звезда са великим задовољством љубитељима нашег клуба представља нову емисију, у којој ће вас црвено-бели момци спровести кроз места из којих потичу и упознати са лепотама Србије.

Сезона за изабранике Дејана Станковића је завршена. Ова година је и више него турбулентна, а Ванредно стање и епидемија корона вируса, пореметили су многе планове. Летња пауза је период који сви ми користимо како би отпутовали, одморили се и прикупили енергију за напоран рад који их очекује. Ситуација ове године због присуства вируса је нешто другачија, а све више грађана Србије одлучује се да свој годишњи одмор у 2020. години проведе у домовини.

Како бисмо нашим навијачима указали на лепоте Србије и бројне пределе, које би ове године могли да посете и замене одласком у иностранство, одлучили смо да представимо нову емисију у којој ће првотимци Црвене звезде бити водичи кроз нашу земљу.

Стамени штопер Немања Милуновић, први је играч који ће вас спровести кроз родни град Чачак. Представљање најлепших делова овог града, који се налази у Западној Србији, Немања је употпунио причом о свом детињству и одрастању. Током обиласка Чачка, из којег потичу бројни некадашњи играчи нашег клуба, Милуновић ће вам приказати животни пут до доласка у Црвену звезду, као и који делови Чачка заузимају посебно место у његовом срцу.

„Звезда = Србија“ је нови серијал, а Чачак је само први у низу места које ћемо вам представити из угла наших играча. У наредним минутима уживајте у лепотама наше отаџбине и причи Немање Милуновића!

The post Звезда = Србија | Чачак – Немања Милуновић appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment