Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуНајновијеТрансфериФудбал

Звезда чека до 11. јула

Прелазни рок за Црвену звезду је почео доласком Срђана Спиридоновића. Ипак, звездашка јавност је на иглама, чека се договор са Александром Катаијем. Понуда репрезентативцу Србије је послата и она гласи уговор вредан 480 хиљада евра годишње уз бонусе за одређене успехе. Сада се чека одговор момка из Србобрана у ком навијачи виде “нову десетку”, плејмејкера који ће спојити нападаче са голом.

Међутим, како је „MaxBet sport“ већ писао, Александар Катаи још није преломио да ли жели да се врати у српски фудбал или оде у Азију. На Далеком истоку чека га далеко богатији уговор, али проблем представља коронавирус и велики знак питања поред одлуке када ће да буде настављен фудбал у том делу света. “Магла” је велика, јер се због пандемије COVID-19 за сада фудбал игра само у Јужној Кореији, док је у Кини почело кошаркашко првенство.

Када је реч о понуди Црвене звезде она јесте мања од оних које су играчи реномеа Александра Катаија (често далеко неквалитетнији типа Матео Гарсија и Раџив ван ла Пара) добијали претходне две године. Сјајном крилном нападачу или полушпицу би припало 40 хиљада евра месечно, што је укупно 480 хиљада европских новчаница. Примера ради Александар Катаи је у ЛА Галаксију требало да заради 660 хиљада долара за годину дана, што је када се претвори у европске новчанице око 590 хиљада евра. Дакле разлика није велика ако се узме стандард живота у Београду и Лос Анђелесу.

Црвена звезда чека одговор Александра Катаија. Могло би се рећи да је постављен и рок, а то је почетак припрема који је заказан за 11. јул. Довољно времена да Александар Катаи два пута измери и пресече.

(извор: maxbetsport.rs)
https://www.maxbetsport.rs/zvezda-poslala-ponudu-kataiju-i-dala-mu-rok-za-odgovor-218795/?fbclid=IwAR0PnfqZIAJHcQVvub7qnZuIvr01iXs150GrkwUVxY4i8xzbwb38W58wm6k

Повезане вести

Leave a Comment