Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуНајновијеТрансфериФудбал

Репрезентативац Нигерије велика жеља Дејана Станковића

Црвена звезда је одбранила титулу, а тренера Дејана Станковића и комплетан спортски сектор очекује велики посао током лета по питању стварања екипе за нову сезону.

Међу бројним именима која већ неко време фигуришу као потенцијална појачања, појавило се још једно, а може се рећи да није изненађење што се на Станковићевом радару налази играч који је четири сезоне наступао у Серији А и то за екипу римског Лација.

Према сазнањима „Монда“, Станковић би у тиму волео да види везисту Огењија Оназија, који је од 2012. до 2016. године наступао за Лацио и у том периоду одиграо 76 мечева и постигао 4 гола за римски клуб.

Добре игре на Светском првенству за играче до 17 година 2009. године када је Нигерија поражена од Швајцарске у финалу препоручиле су га Лацију, за који је дебитовао у претпоследњем колу сезоне 2011/12. Иако је 2014. године потписао нови четворогодишњи уговор напустио је Рим 2016. и три сезоне се задржао у Трабзону. Тренутно наступа за Денизли.

Онази има и завидан репрезентативни стаж, одиграо је све утакмице на Светском првенству у Бразилу, а био је и члан екипе на Мундијалу у Русији, али није улазио у игру.

Повезане вести

1 comment

krvavi zvezdas-DE јун 25, 2020 at 01:24

STRASAN IGRAČ..NA 76 TEKMI DAO 4 GOLA A NA SVETSKOM PRVENSTVU NIJE ULAZIO U IGRU..NEVEROVATNO GDE IH NADJU OVE KLJAKAVE

Reply

Leave a Comment